opc_loader

Zilveren ketting hanger zeemeermin met zoetwaterparel

Artikelnr: HG0077

Zilveren ketting hanger zeemeermin met zoetwaterparel

Vind je jouw ketting een beetje saai zo zonder hanger of ben je op zoek naar wat nieuws voor aan je ketting? Dan is deze hanger in de vorm van een zeemeermin met een zoetwaterparel echt iets leuks om te overwegen. De hanger is vervaardigd van zilver van hoge kwaliteit dat voorzien is van het Sterling 925 keurmerk. De zeemeermin is sierlijk vormgegeven zodat het een prachtige harmonie vormt met de zoetwaterparel. Haar arm is dusdanig ontworpen dat de ketting op mooie wijze door haar hand kan worden gedaan, hierdoor ziet het er enorm sierlijk uit wanneer ze aan de ketting hangt.

23,95

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad

Kenmerken van deze hanger

Zoals gezegd is het gebruikte materiaal zilver dat voorzien is van Sterling 925 keurmerk. 925 staat het voor het percentage puur zilver dat is toegepast voor de legering: 92.5%. Meer zilver zou niet verstandig zijn omdat het materiaal dan te zacht zou worden voor de toepassing in sieraden. Het geheel is afgewerkt met een klein laagje platina, hierdoor zit er op het zilver niet alleen een ontzettend hard laagje dat het goed beschermt maar is het ook nog eens extra mooi en glanzend afgewerkt. De breedte van de hanger is dertien millimeter en de hoogte komt uit op drieëntwintig millimeter. Het gewicht van het zilver en de zoetwaterparel tezamen is in totaal 1.5 gram. Door dit beperkte gewicht is het erg comfortabel om de hanger te dragen.

Een prachtige zoetwaterparel

Het stralende middelpunt van deze hanger is toch wel de zoetwaterparel die erin is verwerkt. De parel is perfect rond en heeft een mooie subtiele glans die erg goed combineert met het tijdloze zilver waarmee is gewerkt. Zowel een zeemeermin als een parel zijn beide gerelateerd aan de diepe wateren. Deze hanger kan met recht een prachtstuk in de collectie van Butair worden genoemd!

Zilveren ketting hanger zeemeermin met zoetwaterparel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Zilveren ketting hanger zeemeermin met zoetwaterparel


Aanbevolen Sieraden: