opc_loader

 

Dit is hoe je gouden oorringen combineert voor de mooiste looks

Gouden oorringen zijn een must-have voor elke vrouw. In elke stijl zijn er oorringen te verkrijgen. Van mooie minimalistische oorstekers tot grote oorringen. Een groot voordeel van gouden sieraden is dat het bij bijna elke style past. Je kunt dus onbeperkt combineren om zo je eigen style te ontwikkelen.

 

 

Het zal je vast niet ontgaan zijn: gouden oorringen zijn ongetwijfeld de must-have accessoire van het moment. Je kunt ze in elke stijl vinden, van verfijnd en minimalistisch tot meer gedurfde ringen met bedels. Er is dus geen excuus om er geen paar (of twee!) te hebben. Maar met zo veel keuzemogelijkheden, kan het lastig zijn om te weten hoe je ze nu precies kan dragen en met elkaar kan combineren zodat jij er op je best uitziet. In deze blogpost laten we je daarom zien hoe je verschillende gouden oorringen met elkaar kunt combineren en stylen met andere soorten oorbellen. Dus of je nu op zoek bent naar een nieuw paar gouden oorringen, of wat ideeën wilt over hoe je je bestaande collectie kunt stylen, lees verder voor onze top tips!

 

De ideale earparty

Het combineren van verschillende soorten oorbellen zoals we steeds vaker terug zien met gouden oorbellen, wordt ook wel een earparty genoemd. Er zijn verschillende manieren waarop je deze look eigen kunt maken. De meest bekende is de combinatie van verschillende soorten kleine gouden oorbellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de combinatie van gouden creolen, oorknoppen en ear cuffs. Daarnaast kiezen ook steeds meer mensen voor het toevoegen van grotere soorten oorbellen, zoals bijvoorbeeld doortrekoorbellen of grotere hoepel oorbellen.

 

De minimalistische look

Als je liever de voorkeur geeft aan een minimalistische look en daarom liever geen grotere oorbellen draagt, is dat ook geen probleem. Een echte earparty kan ook bereikt worden met kleinere en fijne oorbellen, zonder dat dit teveel aandacht trekt. Hiervoor kun je het beste simpele gouden oorringen gebruiken, in combinatie met gouden oorknopjes met leuke edelstenen bijvoorbeeld.

 

Gouden oorringen met bedels

Of je nu kiest voor een minimalistische look, of toch liever de voorkeur geeft aan een meer uitgesproken stijl, gouden oorringen met bedels zijn erg geschikt voor beide looks. Dit hangt onder andere ook af van het soort bedel waar je voorkeur naar uitgaat. Zo zijn er gouden oorringen met muntjes, maar bijvoorbeeld ook met allerlei andere dingen zoals kruisjes, hartjes en edelstenen.

 

Ear cuffs om het af te maken

Als je dan je look bij elkaar hebt van verschillende soorten oorbellen en nog nét niet helemaal tevreden bent, kun je altijd nog ear cuffs toevoegen aan je look. Ear cuffs zijn een soort oorbellen die je aan de bovenkant van je oor vast kunt klemmen, zonder dat je piercings hoeft te nemen. Zoals je nu al in de gaten hebt, zijn de mogelijkheden om gouden oorringen te combineren eindeloos. Er is dus een ear party voor elke look!