opc_loader

Wensenlijst

Sieraden aanbieding
31,89 15,95
Heart To Get sieraden collectie

Heart To Get sieraden

Heart To Get is opgericht door de dames Marieke Deckers en Brigitte Brus. De laatste 4 jaar timmeren deze Nederlandse ondernemers, ontwerpers, hard aan de weg. Door hun enthousiasme, hun unieke producten en harde werken, breken ze inmiddels ook op de internationale markt door. Hun inspiratie en motivatie halen ze uit de vele culturen die onze aarde herbergt.

 

Ontstaan van Heart To Get

Heart TO Get is in Pijnacker ontstaan en is daar nog steeds gevestigd. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, over de laatste ontwikkelingen, de nieuwste sieraden, armbanden, tassen en zo voort, dan bestaat er de mogelijkheid om je in te schijven op hun nieuwsbrief. Je kunt ze verder via Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter volgen.

 

Waar bestaat de collectie zoal uit

De collectie van Heart To Get is bijzonder mooi en uitgebreid. Je vindt hier de mooiste en meest inspirerende sieraden. Unieke armbanden, kettingen, ringen, tassen en nog veel meer accessoires. De missie van deze Nederlandse ontwerpers is dat er door heel veel vrouwen een positieve boodschap zal worden uitgedragen. Dit alles om samen een mooiere liefdevollere wereld te creëren.

 

Voor wie in het bijzonder

Op welk publiek heeft Heart To Get zich gericht? Heart To Get heeft zich gericht op vrouwen. Samen met deze vrouwen willen zij zich sterk maken voor een mooiere liefdevollere positievere wereld. Heel veel liefde verspreiden dat is precies waar zij voor staan.

 

Heart To Get handgemaakte sieraden

De sieraden van Heart To Get zijn handgemaakt. Ze zijn van sterling zilver, rosé goud of goud verguld (3 micron). Ze hebben ieder een eigen krachtige symbolische betekenis. Hecht je waarde aan liefde dan ben je bij hen aan het juiste adres want met deze sieraden kun je een duidelijk statement voor “universele” liefde maken. Een bijzonder leuk extra is dat je sieraad verstuurd wordt in een verpakking waarop de uitleg, wat jouw sieraad symboliseert, wordt gezet! Zo mooi om op deze manier je cadeau thuis gestuurd te krijgen.

 

Sociaal bewogen

De dames van Heart To Get zetten zich in voor meerdere Goede doelen. Zo hebben zij bijvoorbeeld een collectie waarvan een deel van de opbrengst naar de Stichting Make a Wish, War Child of naar Kika gaat. Een ander mooi voorbeeld van het tonen van hun sociale betrokkenheid is door het realiseren van een van de laatste wensen van Elsemieke. Zij hebben het mogelijk gemaakt dat Elsemieke haar eigen ketting mocht ontwerpen. Deze ketting motiveert andere vrouwen om te genieten van elke dag… Daarom de sterke boodschap, de krachtige tekst, ENJOY. Elsemieke is helaas veel te jong overleden aan een agressieve vorm van kanker. Een deel van de opbrengst van het ENJOY project van Elsemieke wordt dan ook gedoneerd aan een door haar uitgekozen goed doel. Prof. H.M. Verheijden, de arts die Elsemieke lang heeft bijgestaan, zal met deze bijdrage nog meer onderzoek kunnen doen naar Gynaecologie oncologie.

 

MY Heart 3D

Hot nieuws! Wat is dit ontzettend leuk om te doen, je kunt zomaar online je eigen ontwerp maken. Op de hangers, pendant van Heart To Get kun je door het gebruik van een speciale app zelf symbooltjes in de vorm van bedeltjes plaatsen. Zo kun je in de pendant een eigen gekozen bedel hangen. Leuk om als cadeau te geven! Of om op bijzondere dagen een speciale herinnering uit te dragen.

 

Heart To Get sieraden kopen

Bij ikbensieraden ben je aan het juiste adres wanneer je Heart To Get look-a-like sieraden wil kopen. Wij hebben een zeer ruim assortiment aan sieraden met bijzonder lagen prijzen.  Hierdoor kun je nog meer shoppen voor minder geld! Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten dus geen verrassingen achteraf! Je sieraden kopen en achteraf pas betalen? Dat kan bij ons! Kies als betaalmethode dan voor Afterpay.