opc_loader

Wensenlijst

Alles uit voorraad leverbaar
Veilig betalen achteraf optie
Gratis verzending optie
14 dagen bedenktijd
Filters
€ 2
€ 4
Voorraad

  Flash tattoo kopen

  Flash Tattoo kan overal worden aangebracht; op voeten, armen, rug, ribben, nek, handen, voorhoofd ... zelfs op je nagels! Je kunt zo creatief aan de gang gaan als je wilt met het plaatsing en aan elkaar koppelen. Veel plezier met het maken van uw eigen ontwerpen en zet ze lekker op plekken waar ze het beste tot hun recht komen!

  Sieraad 1 tot 16 (van de 20 sieraden). Resultaat:12Volgende
  Sieraad 1 tot 16 (van de 20 sieraden). Resultaat:12Volgende

  Hoe kan ik mijn Flash Tattoo het beste opzetten?

  U zult versteld staan ​​van hoe snel en gemakkelijk het is om uw Flash Tattoo op de huid te zetten met de hulp van een beetje water. Zorgen dat uw huid schoon, droog en vrij van olie en vetten is, of de tatoeage zal niet hechten. Als u lotion of andere make-up-producten gebruikt hebt, gebruik dan een beetje water en zeep of een watje gedrenkt in alcohol om het gebied schoon te maken. Knip de tatoeage zo dicht mogelijk bij de rand mogelijk. Als u een band op wilt zetten die wordt gedragen als een enkelband of arm band, trim de tatoeage op maat terwijl de beschermende folies nog steeds op hun plaats zitten. Als het eenmaal goed is getrimd, verwijder het dekblad. Voor de beste toepassing, vraag een vriend om te helpen de juiste positie voor uw Flash Tattoo te zoeken, zodat uw huid niet verdraaid of uitgerekt is. Plaats de tatoeage, pel voorzichtig het dekblad er af en dep het met de vochtige doek voor ongeveer 30 seconden. Schil de papieren opzij dep vervolgens voorzichtig met de natte doek. Flash Tattoos zien er het beste nadat ze een uur of twee de tijd hebben gehad om in de huid te trekken.  

   

  Koop uw Flash Tattoos via deze website.

  Ze zijn veilig, innovatief en zeker erg mooi. Flitsende tijdelijke tatoeages die niet zomaar ineens verdwijnen, ze blijven mooi tot vijf of zes dagen lang. Geen ingrijpende operatie met naalden en inkt maar een eenvoudige procedure met een beetje water en wat handigheid.Verkrijgbaar in de maten klein, middel en groot kan Flash Tattoo een mooie aanvulling zijn voor al bestaande permanente tattoos of alleenstaand gedragen worden. Een tattoo voor het weekeinde, niet eenvoudig en niet eenkleurig maar als een sieraad op het mooiste plekje van je lichaam.

   

  Flash Tattoos zijn tijdelijk en indrukwekkend.

  Flitsende tijdelijke tatoeages die eenvoudig aan te brengen zijn laten alleen hun schoonheid achter. Een gouden halsketting die opeens geen halsketting blijkt te zijn, of een zilveren armband die na een korte week weer vervangen kan worden voor een andere. En u hoeft er niet voor naar de juwelier en ook niet naar de tatoeage studio. U kunt ze gewoon online bestellen via deze website. Ikbensieraden.nl biedt u veilige betalingen en het verzenden is gratis. Omdat alles uit voorraad leverbaar is kunnen wij u wat meer service bieden dan andere online shops, zoals een bedenktijd van twee weken bij de aankoop van sieraden. Ook voor de tijdelijke tatoeages bieden we dezelfde service, kwaliteit en het gemak van thuis kopen bij een betrouwbaar adres. Bestel hier Flash Tattoo, en binnen een paar dagen hebt u uw nieuwe tijdelijke tatoeage in huis.