opc_loader
Sieraden aanbieding

Smartwatches zijn de afgelopen jaren erg in populariteit toegenomen. Met deze handige, digitale horloges kun je niet alleen de tijd bijhouden, maar ook je gezondheid monitoren, muziek beluisteren en zelfs bellen zonder je telefoon vast te houden. Maar hoe vind je een goede smartwatch, speciaal gericht op de wensen van de vrouw? Hieronder bespreken we enkele belangrijke aspecten bij het kopen van een smartwatch voor dames en belichten we de beste smartwatches die er momenteel zijn. Hierbij bespreken we zowel duurdere modellen als goedkopere modellen, die in veel gevallen dezelfde functies hebben. 

 

Wat is een goede smartwatch voor vrouwen?

Als je op zoek bent naar een smartwatch voor dames, dan is de Samsung Galaxy Watch 5 zonder twijfel een goede keuze. Deze smartwatch biedt een uitstekende ervaring voor bezitters van een Android telefoon en heeft onder meer een uitgebreid aanbod van gezondheids en fitnessapps. Ook is er keuze uit veel soorten uurwerkmodellen en heeft deze smartwatch een zeer lange accuduur.

Ben je op zoek naar een goedkope, maar exclusieve dames smartwatch? Dan raden we het ook zeker aan om de smartwatches van damessmartwatch.nl te bekijken. Oprichter Jesse Commandeur heeft met dit bedrijf een uniek bedrijf in de markt gezet, die zich enkel richt op de verkoop van smartwatches voor dames.

 

Momenteel de beste smartwatch

Op dit moment zijn er veel goede smartwatches beschikbaar en zijn ze al ver doorontwikkeld, maar als je op zoek bent naar een allround toestel, dan is de Samsung Galaxy Watch 5 onze #1. Als je deze te duur vindt, kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor de Xiaomi Mi Watch Lite. Voor sporters is de Garmin Fenix 6X Pro ook een goede keuze, omdat deze ontzettend veel sport- en meetfuncties heeft.

 

Welke smartwatch voor kleine pols?

Voor vrouwen met een kleine pols is het belangrijk om een smartwatch te kiezen die niet te groot is. Enkele goede opties zijn de Apple Watch Series 3, de Fitbit Versa 2, de Samsung Galaxy Watch Active 2 en de Garmin Forerunner 45S. Al deze smartwatches zijn speciaal ontworpen voor dames met dunne polsen.

 

Wat moet je op letten bij het kopen van een smartwatch?

Er zijn enkele basisprincipes waarmee je rekening moet houden bij het kopen van een smartwatch. De eerste is hoe goed de smartwatch functioneert met jouw smartphone. Tevens is de batterijduur belangrijk, net als de vormgeving van de bediening, zoals touchscreen of fysieke toetsen. Ook is het verstandig om te kijken naar de functies, zoals de mogelijkheid tot bellen, GPS en sportieve apps. Verder is het voor dames natuurlijk extra belangrijk dat de smartwatch goed te stijlen is met jouw outfit. Meer weten over het kopen van een goede dames smartwatch? Lees dan ook het blogartikel: Welke smartwatch is goed voor dames?

 

Hoeveel kost een smartwatch voor dames gemiddeld?

De prijs van smartwatches voor dames varieert sterk afhankelijk. Dit heeft onder andere te maken met het merk en de functies van de smarthorloge. Er zijn goedkope smartwatches beschikbaar vanaf €70,-, bijvoorbeeld de eigen merk smartwatches bij damessmartwatch.nl, maar er zijn ook veel duurdere modellen, die gericht zijn op mensen die erg actief zijn en alle prestaties willen meten. Deze smartwatches hebben bijvoorbeeld een GPS ingebouwd en sensoren om sportprestaties te meten. In veel gevallen kun je ook contactloos betalen. De duurdere modellen lopen op tot wel bijna 700 euro. Merken zoals Fitbit en Garmin hebben modellen beschikbaar die als betaalbaar worden beschouwd, terwijl Apple en Samsung echt binnen het duurdere segment vallen.

 

Doe goed onderzoek voordat je een smartwatch voor dames koopt

Ons advies is vooral: doe goed onderzoek voordat je een smartwatch koopt. Bij damessmartwatch.nl verkopen ze eigen merk smarthorloges tot 150 euro. In veel gevallen hebben deze smartwatches dezelfde functies als duurdere smartwatches, natuurlijk afhankelijk van het merk en type. Wij raden het daarom aan om goed onderzoek te doen, voordat je een smartwatch aanschaft. Vergeet zeker niet kleinere merken en aanbieders mee te nemen bij jouw zoektocht, omdat dit juist vaak de specialisten zijn en je hier niet enkel betaalt voor het merk. Veel succes met zoeken en we hopen dat je een mooie dames smartwatch vind, die helemaal voldoet aan jouw wensen!