opc_loader

Wensenlijst

Veilig betalen achteraf 
Gratis verzending
Alles uit voorraad leverbaar
14 dagen bedenktijd
 

Sieraden cadeau zakjes en doosjes

Een cadeau mag mooi ingepakt worden

Wij hebben opgemerkt dat veel mensen online sieraden kopen voor hun familie, vrienden of partners. De sieradenwebshop Ik ben sieraden is een winkel waar u aan het juiste adres bent om een cadeau te kopen voor iemand in uw omgeving. Het is vaak moeilijk om een geschenk uit te kiezen. Echter, is een sieraad een persoonlijk cadeau. Hiermee laat u al gauw zien dat u er echt over na heeft gedacht wat u de persoon wilt geven. In onze webshop kunt u terecht voor meerdere cadeauzakjes- en doosjes om uw cadeau bijvoorbeeld nog een extra kleurrijk of speciaal tintje te geven.

Cadeauzakjes

Onze sieradenwebshop biedt verschillende cadeauzakjes aan om een sieraad in te pakken. U kunt kiezen uit vijf verschillende ontwerpen. Zo’n cadeauzakje bestaat uit verschillende kleuren met diverse printjes erop. Deze printjes bestaan uit kleine bloemen, blaadjes of vlinders. Verder kunt u kiezen voor een cadeauzakje van goud of een roodkleurig zakje, met een gouden bovenkant, daar waar u het zakje kunt dichttrekken. Of wat te denken van een cadeauzakje met een witte, transparante kleur. Een ander cadeauzakje heeft een fusia- roze kleur en is transparant, wat maakt dat u de sieraden door het zakje heen kunt zien. Met regelmaat voegen we nieuwe cadeauzakjes toe. Het is dus aan te raden om onze website in de gaten te houden.

 

Cadeaudoosjes

Ook bestaat de mogelijkheid om sieraden in te pakken door middel van cadeaudoosjes. Hierbij heeft u bi ons de keuze uit diverse doosjes. Denk aan een blauw vierkant doosje, of juist een lichtblauw of roze exemplaar, met een strik aan de bovenzijde. Een ander cadeaudoosje bestaat uit de vorm van een macaron, gemaakt van plastic. De kleuren zijn in roze, paars, groen, geel, oranje en blauw verkrijgbaar. Een ander exemplaar is een rechthoekig, roze doosje en verder hebben we een exemplaar klein rond doosje. U kunt dit vinden onder de naam: ‘cadeaudoosje ronde multiple kleuren’. De andere doosjes: rood van kleur en een print van een lotus op de voorzijde, een doosje met de kleuren Nederlandse vlag en een cadeaudoosje die geschikt is voor het opbergen horloges. Een ander doosje is rood van kleur en geschikt voor het opbergen van een ring.

 

Overige cadeaumogelijkheden

Naast de cadeauzakjes en de cadeaudoosjes bieden wij ook nog andere producten aan, waarmee u uw cadeau bijvoorbeeld kunt aanvullen. Een mogelijkheid is om een kaart te schrijven. Wij bieden kaartjes met daarop een afbeelding van een vaas met gekleurde bloemen. U kunt ervoor kiezen om iets persoonlijks op de kaart te schrijven en deze kaart bij het cadeautje te doen. Wij kunnen er dan voor zorgen dat deze kaart met het cadeau wordt bezorgd bij de geadresseerde. Verder hebben wij Shell cadeau verpakking te koop. Dit zijn schelpen, waarin een hanger, een parel, een ketting of oorbellen cadeau kunnen worden gedaan.

 

Bestellen

U kunt uw cadeaupapier op eenvoudige wijze online bestellen. Op onze sieradenwebshop klikt u op de optie ‘cadeauverpakking’. Hierna krijgt u een overzicht van alle opties die er zijn. Vervolgens klikt u op het product naar keuze. Hier klikt u op de gewenste kleur van het cadeauzakje- of doosje. Daarna kiest u de optie van de betaalknop. De rest wijst zich dan vanzelf. Indien u vragen heeft, verwijzen wij u naar onze website ikbensieraden.nl/contact.

Menu