opc_loader
Buddha-to-Buddha

Wat zijn Buddha to Buddha sieraden

Buddha to Buddha sieraden zijn handgemaakte sieraden. Wat kenmerkend is voor deze sieraden is dat ze worden gemaakt van 925 sterling zilver. 925 sterling zilver wil zeggen dat de zuiverste vorm van zilver wordt gebruikt om deze sieraden te fabriceren. De kwaliteit is dan altijd gegarandeerd. De puurheid van het zilver ligt op 92,5%. Achter de ontwerpen van deze unieke sieraden schuilt een bijzondere levenswijze. De ontwerper haalt zijn inspiratiebron uit hedendaagse wereld gebeurtenissen en uit zijn bijzonder mooie levens overtuigingen. Voor de ontwerper Batul Loomans is het land Bali dan ook een grote inspiratie bron voor nieuwe ideeën en creaties. Sieraden kunnen een echt statement zijn en dat is nu precies de bedoeling van Buddha to Buddha. De wereld een beetje mooier maken, liefdevoller en zen.

armbanden-buddha-to-buddha

Waar bestaat collectie uit

De collectie bestaat uit prachtige armbanden, oorbellen, luxe horloges, hangers en tassen. Er is een lijn voor vrouwen, mannen en sinds kort ook voor kinderen. Alle lijnen hebben een unieke naam, deze naam bestaat dan weer uit meerdere stukken. En tegenwoordig bestaat er zelfs een kleding lijn. 

 

Welke materialen worden gebruikt

Het basis materiaal wat wordt gebruikt bij de sieraden is 925 sterling zilver. Dit kan worden gecombineerd met leder en of mooie edelstenen. Ook in onze site, ikbensieraden, zie je deze materialen veel terugkomen in verschillende modellen sieraden. Je kunt gerust verschillende items met elkaar combineren om nog een opvallender geheel te creëren. Sieraden zijn heel goed met elkaar te matchen wanneer ze overeenkomende materialen hebben, hoe klein de details soms dan ook zijn.

buddha-to-buddha

Wie dragen de buddha to buddha collectie

Er zijn al vele bekendheden gespot met een armband, hanger, oorbel of horloge van het bekende merk Buddha to Buddha. Niet alleen Nederlandse celebrities maar ook buitenlandse zoals Rhianna of Justin Bieber komen veelvuldig in het nieuws met een item van Buddha to Buddha om. Bekende of beroemde mensen bepalen voor een groot deel het beeld wat er op straat gespot wordt. Wil je deze zomer goed voor de dag komen dan is het raadzaam deze bekendheden goed in de gaten te houden.

 

Alternatieven voor buddha to buddha

Wij van ikbensieraden hebben leuke en goedkopere alternatieven in plaats van de Buddha to Buddha sieraden in onze huidige collectie. Deze zijn zoals je altijd al van ons gewend bent van een zeer goede kwaliteit. Onze prijs- kwaliteit verhouding is immers altijd goed en bovendien betaal je nooit verzendkosten. De prijs die je ziet is de prijs die je betaald. Bekijk om je te inspireren maar eens bij onze collectie sieraden welke bestaan uit armbanden, hangers, oorbellen, horloges, haar items en nog veel meer. Wij zijn er van overtuigd dat je daar naar hartenlust kunt winkelen en alles van je gading kunt vinden. Goedkopere items hoeven tegenwoordig niet meer onder te doen voor de duurdere merken. Ook goedkopere items kunnen het juiste statement maken, precies waar jij voor wilt staan. Want door de juiste keuze van een sieraad te maken kan ook jij je innerlijke ziel mooi duidelijk en zuiver laten weerspiegelen. Precies zoals dat Buddha to Buddha zijn bedoeling is.