opc_loader

Zomer sieradentrends 2017

Zomer sieradentrends 2017

Het is zomer en we willen er allemaal goed uit zien, sieraden kunnen ons daarbij helpen zonder dat ze een hoop hoeven te kosten. Je hebt namelijk in verschillende prijsklassen mooie sieraden die zeker passen bij de zomer sieradentrends van 2017.

Het is zeker aan te raden om sieraden in de zomer te dragen, aangezien ze dan nog meer opvallen dan in de winter. Het is dan ook bijna ondenkbaar om je niet te verdiepen in de zomer sieradentrends 2017. Vandaar dat het aan te raden is om de trends goed in de gaten te houden. Zodat je er niet alleen mooi uit ziet, maar ook heel erg trendy.

Om je beter op de hoogte te houden van wat wel en niet kan, hebben we een aantal sieradentrends van de zomer 2017 op een rijtje gezet. Het is dan een stuk makkelijker om te bepalen wat wel en wat niet kan deze zomer.

De trends van 2017

Zoals veel mensen inmiddels wel door hebben, grijpen we regelmatig terug op oude trends. Daar is ook deze zomer weer sprake van. We gaan namelijk weer gedeeltelijk terug naar de jaren 90, maar dan wel in een nieuw jasje. Je kunt je oude sieraden dus weer uit de kast halen en vernieuwen, zodat je ze weer kunt dragen. Maar uiteraard richten we ons niet alleen op het verleden, maar komen er ook andere trends naar voren die geheel vernieuwend zijn.

Chokers

Chokers zijn weer helemaal terug van weggeweest. Van de winter waren al verschillende chokers op de markt gebracht. Dit waren de bredere chokers van velvet en zijde in verschillende kleuren. Maar we zijn er nog niet helemaal klaar mee, want ook deze zomer komen ze weer voor in het straatbeeld. Maar dan natuurlijk wel een beetje anders, namelijk de dunne en subtiele chokers zullen het straatbeeld versieren. Deze hoeven dan ook niet altijd meer van velvet of zijde te zijn, maar kunnen ook gemaakt zijn van andere materialen en hierdoor is het zeker aan te raden dat ze te combineren zijn met andere sieraden. Combineren is deze zomer namelijk helemaal THE must waar je zeker niet aan voorbij moet gaan.

Combineren van sieraden

Het combineren van verschillende armbanden, kettingen, oorbellen enzovoorts is zeker helemaal het beeld van deze zomer. Als we het over combineren hebben, hebben we het vaak over het combineren van verschillende sieraden zoals oorbellen, armbanden en kettingen. Vaak worden er dan setjes gekocht, zodat alles dezelfde stijl en kleuren heeft. Maar dat hoeft deze zomer niet meer. Je kan namelijk ook verschillende kettingen met elkaar combineren of verschillende armbanden. Het is dan ook een sport om zoveel mogelijk met elkaar te combineren op een speelse manier. Hetgeen dat gecombineerd wordt, hoeft ook niet allemaal dezelfde stijl te zijn, je kunt ook verschillende stijlen met elkaar combineren.

Groot en kleurrijk is de trend van 2017

Verder heeft het even geduurd maar de grote, opvallende oorbellen zijn na jaren weer terug. Het kan niet groot genoeg, grote oorringen zijn ook weer helemaal hot. Je kunt voor de traditionele ronde oorringen gaan, maar als je vernieuwend wilt zijn kun je ook kiezen voor oorringen in de vorm van hartjes, sterretjes of met versieringen. Je kunt er dus alle kanten mee op en kijken wat het beste bij jouw stijl past.

Maar niet alleen qua grote vallen de oorbellen op, ook de kleuren zijn erg opvallend. Alle oorbellen zijn zeer kleurrijk. Mocht je niet zo van grote oorbellen houden, dan zijn er uiteraard ook kleinere oorbellen op de markt te vinden die aan sluiten bij de huidige trend. Je kunt daarbij denken aan verschillende kleine oorbelletjes die zorgen voor een drukke versiering. De meeste sieraden zijn deze zomer geïnspireerd door een zigeunerlook, veelal zien we veel veren en kwastjes in allerlei kleuren terugkomen in oorbellen, armbanden en kettingen. Maar ook de kleuren zilver, goud en roodgoud passen bij de trend van 2017.

Vernieuwende sieraden van 2017

Verschillende vernieuwende ontwerpen komen steeds vaker weer naar voren. Alle sieraden die bestaan uit strakke lijnen, grafische vormen en innovatieve materialen kunnen weer gedragen worden. Vooral leer, edelstenen en parels lijken ook steeds vaker terug te komen in de sieraden.

Hou je dus van aparte sieraden, dan hoef je je dit seizoen niet in te houden, maar kun je je juist helemaal uitleven. Hoe aparter, hoe beter… Dit schept ook mogelijkheden voor mensen die houden van het ontwerpen van alternatieve sieraden. In feite kan bijna alles, zolang het maar groot, opvallend en kleurrijk is en gecombineerd kan worden met andere sieraden.

Het is ook zeker helemaal trendy om te gaan voor een ketting met een grote, kleurrijke hanger. Hoe groter de hanger, hoe beter deze bij de huidige stijl past. Dat de sieraden apart en opvallend mogen zijn, is ook terug te zien in de armbanden. Dit seizoen dragen we veel arm cuffs of meerdere armbanden op één arm. Hoe gekker, hoe beter. De kleine, sierlijke armbanden zijn helemaal uit en dan ook zeker not done als je op zoek bent naar trendy sieraden! Het is zeker aan te raden om te kiezen voor armbanden met een apart design die zeker gezien worden.

Kortom, grote, kleurrijke en aparte sieraden zijn helemaal de trend van de zomer 2017 en daar kunnen we dan ook niet omheen! Verder is het zeker aan te raden om te kiezen voor sieraden die erg opvallen, dan wel door de grote van de sieraden alsook de kleur van de sieraden. Hoe opvallender, hoe beter lijkt de kreet wel te zijn van de zomer. Alle sieraden die passen binnen de trend, hebben strakke lijnen, grafische vormen en zijn gemaakt van innovatieve materialen waardoor er een hoop mogelijk is. De mogelijkheden met betrekking tot sieraden zijn deze zomer onbeperkt. Laat je dus helemaal gaan en kies de sieraden die het beste passen bij jou en je stijl! Wees jezelf!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.