opc_loader

Zakelijke mannen sieraden

zakelijk-heren-horloge

Welke sieraden kunnen ook zakelijk gedragen worden? Het klinkt misschien een beetje ouderwets maar ook anno 2016 wordt het dragen van oorbellen bij mannen in het bedrijfsleven nog niet echt gewaardeerd of geaccepteerd. Je zult dan ook niet snel een man in pak vinden die oorbellen draagt. Wat dragen mannen dan wel wanneer ze zakelijk voor de dag willen komen?

Wat als eerste opvalt, en indruk maakt, is een mooi herenhorloge. Een mooi luxe horloge geeft een signaal af succesvol te zijn. En dat is natuurlijk wat een man in het bedrijfsleven graag wil uitstralen; succesvol zijn. Een herensieraad bij uitstek dus!

Waar een man op let wanneer hij een nieuw horloge wil gaan aanschaffen?

De kleur en het materiaal van het bandje zijn zeer bepalend. Deze moet immers goed matchen met de outfit. Een leder bandje is daarom ook erg gewild. Wanneer de kleur hiervan overeenkomt met de riem of schoenen dan is het een perfecte match. Ook het uurwerk is belangrijk. De wijzerplaat moet niet te druk zijn omdat je ook weer niet te veel aandacht wil vestigen op je horloge. Het moet allemaal in balans zijn met elkaar.

Een nieuwe modetrend bij mannen is dat het horloge over de mouw van het overhemd gedragen wordt. Voorheen werd deze alleen onder de mouw gedragen maar in 2016 kan alles!

Bij IkBenSieraden kun je terecht voor diverse stijlvolle herenhorloges voor een lage prijs die zakelijk gedragen kunnen worden. Bekijk ons aanbod op de pagina herenhorloges. Naast trendy herenhorloges hebben wij nog veel meer herensieraden.

Afgezien van klasieke wijzerhorloges met quarts kristal voor perfecte nauwkeurigheid hebben wij ook chronograaf horloges. Een chronograaf kan voorzien zijn van een mechanische stopwatch of timer welke aftelt.

 

heren-horloge-kopen herenmode-2016 trendy-heren-horloge

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.