opc_loader

Trends sieraden en modeaccessoires voorjaar 2016

modetrends-2016

Nu de lente weer bijna voor de deur staat is het wel interessant om te kijken wat de trends op het gebied van dames- en herenkleding zijn voor het voorjaar van 2016. Ieder jaar komen de bekende merken weer met nieuwe trendy designs, sieraden en apart kledingstijlen die wereldwijd worden opgepikt door modebloggers en andere influencers op instagram. Doordat deze toonaangevende mensen in de modewereld hun mening over bepaalde collecties geven op social media, worden deze trends opgepikt door de massa. Natuurlijk spelen de celebrities ook een grote rol in dit proces, want als de Amerikaanse sterren beginnen met het dragen van een bepaalde stijl dan wordt dit binnen no-time opgepakt door de bevolking.

Welke kleuren zijn hot?

De onderzoekers van Pantone bestuderen ieder jaar wat de belangrijkste kleurentrends van het seizoen zijn. Ze geven ieder jaar een top 10 uit van populairste kleuren op het gebied van mode. De topdesigners van de wereld hebben dit jaar vooral gebruik gemaakt van een mooie mix van felle en pasteltinten. Vorig jaar was de kleur van het jaar de kleur ‘marsala rood’, dit jaar hebben hebben de onderzoekers van Pantone gekozen voor de kleuren ‘rose quarts’ en ‘serenity’. Een mooie zachtroze en lichtblauwe kleur, die erg leuk zijn om te combineren. Naast deze twee kleuren hebben de ontwerpers veel gebruik gemaakt van de kleuren Lilac grey en Iced koffie, dit is een mix van koele en warme kleuren.

Ibiza kleding voor de festivals

Nu het al weer maart is, beginnen de meeste mensen alweer met de voorbereiding op het festivalseizoen. Alhoewel het nog slecht weer is, wordt er alweer druk op het internet gezocht welke stijlen populair zijn om op festivals te dragen. De grootste trend op het gebied van festivalkleding zal net als vorig jaar weer ibiza kleding zijn. De trend is overgewaaid van het eiland Ibiza, waar een vrolijke feestsfeer hangt. Deze kledingstijl straalt dat ook echt uit en daarom is het ideaal om op festivals te dragen, waar er natuurlijk altijd en feeststemming heerst. De mooiste ibizakleding is te verkrijgen in de webshop van By Hilke

Oversized t-shirts en ripped jeans

Welk soort kleding valt op dit moment helemaal in de smaak bij de mannen? De trends op het gebied van herenmode zijn eigenlijk een beetje hetzelfde als in 2015. De heren lopen nog veelvuldig met ripped jeans en oversized t-shirts. Vooral de t-shirts met ritsen vallen goed in de smaak. Veel topmerken spelen hier handig op in en hebben veel van deze designs in hun collectie opgenomen. Op het gebied van schoenen zijn de sneakers vooral nog erg hip. Met een mooie combinatie van deze 3 kledingstukken loop je er altijd hip bij in 2016!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.