opc_loader

Trends op het gebied van sieraden

sieraden-trends

Sieraden zijn al eeuwenlang een geweldige aanvulling op een outfit. In de loop der jaren zijn er natuurlijk verschillende sieraden in de mode gekomen, denk bijvoorbeeld aan oorstekers met zilverdraad en korte kettinkjes in goudkleur. Maar wat is eigenlijk anno 2016 echt populair als je denkt aan leuke sieraden die je outfit opfleuren? We weten dat vorig jaar de minimalistische sieraden het modebeeld bepaalden maar dit jaar mag alles weer groot. Mooie bohémien kettingen met franjes en veren, armbanden met grote steentjes en opvallende oorbellen zijn weer helemaal hot in 2016. Goud is zeer populair en daarnaast zijn de hippie invloeden ook de way to go op het gebied van sieraden.

Tassen om je outfit mee af te maken

In 2015 waren de meeste vrouwen te spotten met een leuke kleine tas en in 2016 zal deze trend zich doorzetten. Waar het vorig jaar vooral ook vooral simplistische tassen waren, wordt er in 2016 gebruik gemaakt van opvallende materialen en prints. Het formaat blijft klein, zoals bijvoorbeeld de bekende clutch tas. Tassen gemaakt van materiaal zoals krokodillenleer en suéde zijn erg hip in 2016. Dit zijn echte must-haves voor je tassencollectie als je een beetje bij de tijd wil zijn. Combineer deze tassen met de uitbundige prints voor t-shirts en je loopt er gegarandeerd hip bij.

De mooiste zonnebrillen voor 2016

Zonnebrillen zijn ook een belangrijk onderdeel van je outfit en ieder jaar komen er weer nieuwe designs op de markt. In 2015 was het vooral de bekende aviator bril en het wayfarer model die het straatbeeld hebben gedomineerd. Dit voorjaar zien we deze brillen terug en dan vooral met gekleurde glazen. Deze invloeden komen ook uit de jaren ’70, net als bij de sieraden. De spiegelglazen deden het ook goed vorig jaar en dit jaar zal dat niet anders zijn.

Hippe modeaccessoires en schoenen

Wat waren de trends in 2015 op het gebied van schoenen? Bij de dames zagen we dat een nieuwe stijl zijn intrede had gedaan, de gympen onder een rokje. Deze combinatie was vroeger echt not-done maar een flink aantal dames waagden toch de gok en vervolgens werd deze trend overgenomen door duizenden andere dames. Dit was vooral een beeld wat je veel zag op de festivals. De heren doen het nog steeds goed met gave gekleurde sneakers. De mooiste modeaccessoires bestel je online op TheFinalTouch.nl.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.