opc_loader

Trends in 2016 op het gebied van sieraden en kleding

Trends-2016-sieraden-kleding

Met de lente voor de deur zijn alle Nederlanders al weer druk bezig met het op peil brengen van hun garderobe en sieraden collectie voor het mooie weer. De meeste mensen willen allemaal weer nieuwe kleding om zo hip voor de dag te komen tijdens de zomerperiode, maar wat zijn eigenlijk de nieuwe trends op het gebied van sieraden en kleding? Elk jaar komen er weer nieuwe trends voorbij en willen de mensen weer de nieuwste collecties aanschaffen. Over de trends op het gebied van sieraden kunnen we kort zijn. Waar vorig jaar nog de trend was van het minimalistische, kan het in 2016 niet gek genoeg. Oorbellen met franjes, kettingen met grote hangers, het mag allemaal zo uitbundig mogelijk in 2016.

Kledingtrends voor de zomer

Nu de temperaturen snel oplopen richting de 15 graden, is het weer tijd voor de korte broek en de t-shirts. Of moet ik zeggen de rokjes en de topjes? Vrouwen doen er in 2016 goed aan om te gaan combineren met gave jurkjes en mooie topjes. We hebben dit veel voorbij zien komen op de catwalks in de grote modesteden. Voor de mannen ligt het net iets anders. Wat je veelvoudig voorbij zal zien komen zijn oversized t-shirts met ritsen. Deze trend is in 2015 begonnen en zal zich nog een tijdje doorzetten. De korte broeken met studs en gaten blijven ook populair, en dit ga je veel tegenkomen op festivals.

Badjasmode wordt steeds populairder

Je verwacht het niet maar de vraag naar hippe badjassen blijft maar stijgen. De saaie effen badjas in tegenwoordig helemaal uit de mode, anno 2016 zijn de badjassen met prints helemaal in de mode. De fel gekleurde badjassen worden ook steeds meer verkocht, omdat iedereen helemaal klaar is met de saaie kleuren, deze badjassen vind je hier. Men wil toch iets meer opvallen lijkt het, dus de standaard badjas kan in de kast blijven. Wil je echt een originele badjas, ga dan voor een badjas met capuchon.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.