opc_loader

Ti Sento Oorbellen en Ringen

Ti Sento ringen en oorbellen

Het Nederlandse merk Ti Sento bracht in 2003 haar eerste mode sieraden op de markt. En de eerste sieraden die ze op de markt brachten waren 925 sterling zilveren sieraden die zijn afgewerkt met een rhodium laag voor de extra witte look. De sieraden zijn bedoelt voor mensen die van luxe houden en er graag fashionable bij lopen. Ter inspiratie is de stad Milaan uit Italië genomen. De sieraden van Ti Sento worden met de hand gemaakt en het merk heeft een hoge productie kwaliteit. Er zijn veel soorten sieraden in het assortiment van Ti Sento. Zo heb je ringen, colliers, hangers en oorbellen. Het meest gebruikte materiaal is sterling zilver, hierbij worden veelal zirkonia diamanten bij gebruikt om een mooiere uitstraling aan de sieraden te geven. De sieraden passen bij ieder seizoen en kunnen tijdloos gezien worden waardoor ze voor veel mensen aanspreken. Er zijn meer dan 650 sieraden en ieder jaar worden er twee collecties naar het publiek gebracht. Voor alle soorten sieraden. Dus de ringen, armbanden, colliers en hangers kent Ti Sento een breed assortiment. Er is daarom ook veel mogelijk als je een sieraad van Ti Sento aanschaft of wilt aanschaffen.

In Groot-Brittannië heeft het sieraden merk al meerde keren een prijs gewonnen voor beste sieradenlijn van het jaar.

Ti Sento oorbellen

Ti Sento biedt veel verschillende soorten oorbellen. Hierdoor is er voor ieder outfit wel een setje oorbellen te vinden die er goed bij passen. Zo heb je stijlvolle parels of schitterende steentjes. Maar ook stoerdere glamoureuse oorbellen kun je vinden bij Ti Sento. Van rosé gouden oorbellen naar hemels blauwe oorbel stenen. Voor iedere dag heeft Ti Sento wel een nieuw setje in haar assortiment. Zirkonia diamanten zijn ook een onderdeel van het assortiment die voor vrouwen een schitterende uitstraling kan bezorgen. De oorbellen van Ti Sento zijn naast dat ze er op dit moment erg mooi uitzien ook gewoon tijdloos. Als je de oorbellen over 50 jaar draagt zullen de oorbellen nog steeds modieus zijn.

Ti Sento ringen

Ti Sento heeft ook veel ringen in haar assortiment. Zo zijn er ringen die gemaakt zijn uit zilver en zonder edelsteen en er zijn juist ringen met edelsteen. De soort edelsteen die je kiest is erg belangrijk aangezien het er voor zal zorgen hoeveel de ring opvalt.

Bij de keuze uit ringen moet je rekening houden met de volgende afwerkingen:

Mat

Voor Ti Sento ringen is een matte afwerking de afwerking die de ring een wat ingetogen uitstraling met zich meegeeft aangezien het licht niet gereflecteerd wordt, maar meer opgezogen. Helaas krast deze afwerking relatief snel en zullen ze dan meer op en glanzende afwerking lijken. Ze kunnen wel opnieuw afgewerkt worden om de matte afwerking weer mooi te maken.

Glanzend

De tegenpool van mat is een glanzende afwerking. Bij deze afwerking weerkaatst het licht en hierdoor geeft deze afwerking een schittering met zich mee. Deze afwering is helaas ook niet vrij van krassen, maar ze kunnen ook opnieuw afgewerkt worden om ze weer glanzend te maken.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.