opc_loader

Swarovski – kettingen, armbanden en Kristal, hier zijn ze beroemd door

swarovski-sieraden

Swarovski is een sieraden merk dat bekend staat om haar precies geslepen kristal. Het geeft een luxe dure uitstraling aan sieraden. Het sieraden Swarovski merk is door Daniel Swarovski in 1895 gestart.  In eerste instantie werd het kristal gebruikt voor zakelijke geschenken aangezien deze erg populair werden. De stap naar sieraden werd op deze manier snel gemaakt. Dat Swarovski op dit moment een wereldwijd bekend product is komt door de unieke kristal sieraden.

 

Swarovski kettingen

Elke Swarovski geven je uitstraling net dat extra glamour. Bij Swarovski zijn er verschillende kettingen te verkrijgen. De kettingen worden gemaakt van uitsluitend kwalitatief materiaal. Zo worden ze gemaakt van prachtig geslepen kristallen. Dit is dan ook het materiaal waar het merk bekend van is onder het grote publiek.

swarovski-ketting

Dunne ketting met bedeltje

De dunne collier met een hanger aan het uiteinde zijn een veel verkrijgbare collier  van Swarovski. Doordat je zelf een hangertje  eraan kunt plaatsen en hangers zelf kunt aanschaffen kun je ze erg persoonlijk maken. Voor de Swarovski kettingen zijn veel soorten bedels beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld een edelsteen als bedel hebben of een betekenis zoals love.

 

Swarovski armbanden

Natuurlijk kun je ook luxe uitstralen met een Swarovski armband. Er zijn bij Swarovski verschillende armbandtypen beschikbaar. Onder andere armbanden van leer en slavenarmbanden. De armbanden kunnen natuurlijk geen swarovski kirstallen ontbreken.

swarovski-armbanden

Leren armband

Van het merk Swarovski kun je leren armbanden kopen met het bekende kristal erop. De leren armbanden van Swarovski zijn anders dan andere merken aangezien ze wat meer stylish zijn.

 

Wikkelarmband

Van Swarovski bestaan er ook de zogenaamde wikkelarmbanden. Dit zijn armbanden die bestaan uit meerdere lagen. Ze kunnen uit meerde kleuren bestaan om een mooi effect te geven en zijn breder dan enkele armbanden. Hoe dikker de lagen hoe dikker de armband uiteindelijk wordt. Naast leer heb je ook de volgende soorten armbanden van Swarovski:

 

Slavenarmband

Slavenarmbanden zijn geheel rond van vorm en zijn onbuigbaar. Je hebt de zogenaamde bangle slavenarmbanden die om de pols geschoven moeten worden en waar geen sluiting op zit.

 

Tennisarmband

Deze armbanden zijn dunne armbanden die er stijlvol uitzien. Ze zijn gemaakt van een aantal diamanten die in symmetrische volgorde rondom de armband zitten.

 

Bedelarmband

De naam zegt het al, de bedelarmband is een armband vol met bedels. Er zijn erg veel bedels los te koop dus je kunt je bedelarmband zelf samenstellen. Je kun hier bijvoorbeeld ook bedels aan doen met een gravering erin om bijvoorbeeld belangrijke datums bij je te dragen.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.