opc_loader

Sieradentrend en modetrend voor 2016

modetrend-2016

Sieradentrend 2016

In 2016 mogen sieraden zeker opvallen. The bigger, the better. Een statement armband, een statement ketting en statement oorbellen mogen zeker niet aan je sieraden collectie ontbreken.

 

Statement sieraden zijn een stuk groter dan normale sieraden en vallen daardoor meer op. Grote oorbellen met veel detail, grote aanwezige armbanden en grote kettingen zijn in 2016 de modetrend. Het mag allemaal een stuk opvallender tegenwoordig. Denk bijvoorbeeld aan brillen. De laatste jaren zijn grote brillen steeds meer een mode ding geworden. De trend zet zich zichtbaar door in de sieraden en is men name vooral de laatste tijd terrein aan het winnen.

 

 

Modetrends voor 2016

De modetrend voor 2016 (voorjaar en zomer) is opvallend kleurrijk waarbij de nieuwe trendkleur geel is.

 

Ook zijn de pasteltinten weer helemaal in waaronder de kleuren wit, zwart en aardetinten. Kleding mag wijdvallend en oversized zijn waarbij rokken tot op de grond komen. Bij de blousen zijn nette kragen en een mooie decolleté de trend. De modetrend laat vooral veel soepel en transparante kleding zien welke ook is opgewerkt. Bij de mannen zijn half lange broeken tot aan de kuit de modetrend voor 2016. Ook kinderkleding maakt een nieuwe trend door waarbij er gekozen is voor tropische prints, tule en transparante stoffen.

 

2016 modetrend bij de dames

De 2016 modetrend is voor de dames heel vrouwelijk en dat is mede te danken door de soepele en transparante materialen die opengewerkt zijn. De details zorgen voor een extra vrouwelijk geheel. Denk hierbij aan pailletten en strikjes. 

 

Jasjes, t-shirts en vesten mogen ruim vallen en oversized zijn. Zowel jurken als rokken mogen tot de grond komen. Jurken hebben een laag uitgesneden rug en een ronde hals. Bij de blouses zie je een v-hals terug welke gecombineerd wordt met een lage decolleté. Ook zijn keurige kraagjes in welke hoog in de hals sluiten.De prints op zijn dit jaar blokken, stippen, strepen en bloemen welke gecombineerd worden met vrolijke en warme kleuren waaronder warm geel en warm blauw.

 

 

Modetrend voor 2016 bij de heren

Ook bij de heren is oversized kleding de modetrend van 2016. Jassen, jasjes en shirt mogen ruim vallen. De jasjes hebben veel zakken en dat zorgt voor extra detail. Herenkleding is onderworpen aan oosterse invloeden met opvallende kleuren. Colberts met een ruiten-, stippen en strepenpatroon zijn in. De modetrend voor de heren is met een vrouwelijke teint waarbij er gekozen is voor zachte materialen zoals zijde en pastelkleuren. In 2016 ligt de nadruk op luxe stoffen, subtiele details en mooie lijnen. Bloemenprints zijn nu in!


 

 

Kindermodetrends

Om te beginnen is de kindermode heel kleurrijk waarbij geel de basiskleur is. Er worden veel pasteltinten gebruikt waaronder grijs, zwart en wit. Er wordt veel kant gebruikt waardoor je een handgemaakt uitstraling krijgt. Er worden veel natuurprints gebruikt waaronder kleine dieren waaronder vogels, vissen en jungledieren. Ook zijn verfspatten, pijlen, ruiten en blokken de trend voor 2016 bij kinderen.

 

Bij IkBenSieraden ben je altijd aan het juiste adres als je een mooi en trendy sieraad kopen wilt. Alles wat je in onze online sieraden webshop ziet is op vooraad en de verzendkosten zijn altijd gratis.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.