opc_loader

Sieraden Zomertrends 2018

Hip en leuke zomertijd sieraden trends iedee 2018

Don’t you just love these tropical vibes! Dit zijn de zomertrends van 2018 

 

Blauwe luchten, stralende zon en eindelijk je luchtige kleding weer uit de kast. Het is tijd voor zomer! Je hebt vast al een nieuw zomeroutfit gescoord voor dit jaar, maar weet je ook welke accessoires helemaal hip en happening zijn deze zomer? Hier lees je de laatste trends als het aankomt op de finishing touch van je outfit: je sieraden.

Mix and match

Deze zomer mag je lekker creatief met je sieraden aan de gang. We bedoelen dan niet dat je ze zelf hoeft te maken maar je mag wel naar hartenlust verschillende materialen en vormen combineren. Mix and match je sieraden en draag ze over elkaar (die noemen we layering). Ga bijvoorbeeld voor verschillende armbanden van verschillende materialen aan een pols. Doe hetzelfde met je kettingen. Hussel ook je oorbellen lekker door elkaar, want met twee verschillende oorbellen ben je helemaal ‘on point’.

Maak een statement

Voor alle sieraden geldt, klein is in 2018 niet meer fijn. Je kettingen, armbanden en andere body accessoires mogen lekker groot zijn en een statement uitdragen. Uit jezelf doormiddel van je sieraden maar zorg daarbij wel dat je dicht bij jezelf blijft. In 2018 is er alle ruimte, een statement mag gemaakt worden.

Lekker lang en extravagant

Een andere trend die we veel gaan zien deze zomer zijn de supercharged XXL oorbellen. Extreem lange oorbellen die als een waterval over je schouders vallen. De patronen op je sieraden mogen ook lekker extravagant dit jaar. Exotisch is het helemaal. Denk aan veel kleur, tropische patronen (Hallo palmboom! Hallo flamingo!), fruit, bloemen en dierenprints. 

Vintage, punk en VIP boutique

De vintage trend van afgelopen tijd is nog niet voorbij. Sterker nog, hij wordt alleen maar groter. Net als vorig jaar zit je dus ook dit jaar weer goed als je kiest voor een retro look.

Terug van jaren weggeweest is de punk look (twee verschillende oorbellen) met een stoer uiterlijk. Vaak zwart en veel leer. Ook wel gecombineerd met wit.

Hou je niet zo van donker dan is de VIP Boutique look misschien meer voor je weggelegd. Mooie, unieke zwierige lange jurken en sieraden die rechtstreeks uit een klein Frans boetiekje lijken te komen. Kleding en sieraden waar de nadruk ligt op een luxe look.

Shop dus gauw je nieuwe zomeraccessoires. Draag ze over elkaar, door elkaar of maak een fashionable statement. Nu kan niks je meer tegenhouden om helemaal up to date te verschijnen op je zomerse, zwoele strandfeest.


 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.