opc_loader

Doe iets leuks met Sinterklaas

sieraden-kado-sinterklaas

Pakjesavond is bijna weer zover. Op 5 december viert Nederland massaal weer Sinterklaas. Bij Sinterklaas ligt de focus met name op de kinderen maar de ouderen genieten er ook graag van. Voor wie het huis al uit is of geen kinderen heeft kan het ook met elkaar vieren. Verwen elkaar met een klein presentje zoals een mooi sieraad! Een klein cadeautje, wat hoort bij Sinterklaas, hoeft zeker niet duur te zijn, want bij Ik Ben Sieraden kun je al leuke Sinterklaas gifts kopen vanaf enkele euro’s. Daarbij zijn de verzendkosten altijd inbegrepen dus de prijs die je ziet is de prijs die je betaalt.

 

Lekkernijen

Met Sinterklaas wordt er veel lekkers gegeten. Strooigoed, marsepein en schuimpjes worden rond deze tijd veel geconsumeerd. Ook chocolade, welke een goede combinatie is met een mooi sieraad, is aan te raden.

 

Voor hem en haar

Een sieraad geven met Sinterklaas is iets wat zowel voor de dames als heren een leuk idee kan zijn. De heren waarderen tegenwoordig ook steeds meer mooie sieraden. Denk voor de heren aan een mooie armband, ring of horloge. Voor de dames hebben wij oorbellen, kettingen, haar sieraden en andere leuke artikelen.

 

Zilver of goud

Er zijn veel verschillende materialen waarvan sieraden gemaakt zijn. Zilver en goud zijn tijdloze materialen die over een paar jaar nog steeds trendy zijn. Bij ik ben sieraden kun je zilveren en gouden sieraden kopen voor een betaalbare prijs. Dit komt omdat ze voorzien van een dun laagje waarbij de kern van een ander sterker materiaal is gemaakt. Zo is de buitenkant toch van echt goud of zilver, is het ijzersterk en ben je goedkoper uit.

 

Statement armbanden

De statement armband is in 2016 een veel verkocht artikel. Statement armbanden zijn terug van weggeweest en zijn tegenwoordig een veel gedragen sieraad door bekendheden waaronder Wendy van Dijk, Sylvie Meis en Anna Drijver. Ook statement armbanden zijn een super leuk kado om met Sinterklaas weg te geven aan je vrouw, vriendin of dochter.

 

Sieraden kopen

Sieraden kopen doe je natuurlijk bij Ik Ben Sieraden. Naast een aantrekkelijk lage prijs kun je ook profiteren van een snelle service en veel betaalgemak. Met de feestdagen zit je misschien wel wat krapper en dan is de betaalmethode Afterpay helemaal een uitkomst. Je kunt namelijk met Afterpay je bestelling binnen 14 dagen betalen. Zo kun je toch met Sinterklaas een leuk cadeautje geven. Snel online besteld, snel in huis.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.