opc_loader

3x tips voor de perfecte verlovingsring

perfecte-verlovingsring

Trouwen, het ultieme symbool van de liefde. Het juiste moment voor een aanzoek en het zoeken van de perfecte verlovingsring nemen dan ook tijd in beslag. Welke stijl en welke slijpvorm van de diamant moet ik kiezen? Allemaal vragen die je overweldigen tijdens de zoektocht. Lees hier de 3 tips die je helpen om de perfecte verlovingsring voor je geliefde te vinden.

 

Budget

Start met het in kaart brengen van het beschikbare budget. Welk bedrag heb je precies om uit te geven? Hoe specifieker dit bedrag is, hoe gerichter je kan zoeken naar de juiste ring. Dit voorkomt teleurstelling bij het vinden van een ring die buiten je budget valt.

 

Stijl van de ring

Vervolgens ga je kijken naar de stijl van de ring. Is je geliefde vrij tradioneel en klassiek of juist meer modern? Bij het uitzoeken van een ring is het dan ook handig om eventueel wat ringen van je geliefde mee te nemen naar de juwelier, om te kijken naar de stijl. Daarnaast is het ook handig voor het kiezen van de juiste maat.

De eerste keuze is gemaakt, nu komt de kleur: geelgoud, witgoud of toch platina?

De meest gekozen ring is de Solitair ring. Deze ring staat voor elegantie en is klassiek. Deze ring wordt al eeuwen lang verkocht en blijft een favoriet. Zwijmelt je geliefde weg bij romantische films? Dan is de Solitair ring de ring voor jullie verloving! Verkrijgbaar in alle soorten kleuren, waarbij de bicolor gouden ring het populairst is. Hierbij is de ring van geelgoud en de kast waar de diamant in zit van witgoud.

 

Diamant

Bij een verlovingsring hoort een diamant. Het is de hardste edelsteen en symboliseert daarmee de eeuwige liefde. Ook hier zijn weer talloze keuzes te maken, bijvoorbeeld: welke slijpvorm moet ik kiezen?

De meest gekozen diamant is de ronde slijpvorm, maar je kan ook kiezen voor bijvoorbeeld een hart vorm of princess vorm. Daarnaast speelt de grootte van de diamant ook een belangrijke rol. Je wilt toch niet dat de diamant wegvalt om de vinger of juist te groot is. Ook hier is het handig om een ring mee te nemen naar de juwelier om te kunnen kijken naar de perfecte maat.

 

Door deze drie tips te volgen wordt de zoektocht naar de perfecte ring al een stuk eenvoudiger. Klik hier voor de specialist op het vlak van verlovingsringen.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.