opc_loader

NOOSA – leren armbanden

noosa-armbanden

NOOSA is een sieraden merk bestaande uit tassen, armbanden, juwelen collectie, accessoires en leren riemen. Maar ze zijn het bekendst van de armbanden. De zogenaamde leren armband met drukkers. Dit soort armbanden worden ook wel chunks genoemd. Naast armbanden kun je de chunks ook kopen voor je riem, ring en tassen. Chunks kun je als het ware ergens in drukken en er zijn verschillende soorten van verkrijgbaar waardoor je een eigen persoonlijke stijl kunt maken.

 

NOOSA armbanden

De NOOSA armbanden zijn gemaakt natuurlijk gelooid leer. Dit houdt in dat er gebruik wordt gemaakt van natuurlijke looistoffen. Er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van het extract van de Zuid-Amerikaanse quebracho-hout, walnoot en mimosa. Doordat het natuurlijk gelooid is kan er kleurverschil tussen de soorten armbanden zijn. De armbanden zijn verkrijgbaar in de kleuren, grijs, mildbruin en antiek zwart. NOOSA zal in de toekomst meerdere kleuren toevoegen. Naast de kleuren bestaan er twee varianten, namelijk enkel of dubbel.

 

Dikke en dunne leren armbanden

Je kunt leren armbanden van NOOSA krijgen in dikke en dunne soorten. De dunne leren armbanden vallen uiteraard minder op en kunnen daardoor bij meerdere kledingsoorten gedragen worden. Ze bieden net even dat extra accessoire. Dikke leren armbanden vallen al meer op en daardoor kun je ze niet bij al je kleding dragen. In prijs verschillen ze over het algemeen ook. Logisch want dikke leren armbanden hebben meer leer nodig.

 

Leren armbanden met drukknoopnoosa-sieraden

Leren armbanden met één of meerdere drukknopen zijn d e ideale keuze voor mensen die hun armbanden net wat meer willen aanvullen. Dit kan met een zogenaamde persoonlijke chunk. Want bij leren armbanden  met drukknopen heb je de mogelijkheid om je eigen beeldje er op te drukken. Hier kan je eigenlijk oneindig mee variëren.

 

De chunks

Op iedere armband is er ruimte om drie chunks te bevestigen. De armband is in de maten S en M verkrijgbaar en bij de dubbele armband is er dus ruimte voor zes chunks. Deze dubbele armband is naast S en M ook verkrijgbaar in XS.

 

Leren wikkelarmband

De leren wikkelarmband is eigenlijk een armband met meerder lagen. Zo hoef je dus niet enkel een bruine laag te hebben, maar kun je ook wikkelarmbanden kopen met verschillende lagen. De armband is vaak even dik als een normale dikke leren armband, maar is dan opgebouwd uit meerder dunne lagen. Voor NOOSA geldt dat er bij deze armbanden zes chunks geplaatst kunnen worden.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.