opc_loader

Verras je moeder met deze bijzondere sieraden kadootjes!

Leuke mooie ketting ideaal cadeau voor moederdag

Je ziet jezelf nog zo zitten in het klaslokaal jaren geleden. Met je beste vriendinnetje aan de tafel naast je, geroezemoes om je heen maar ook serieuze geconcentreerde blikken van andere kinderen. Er stond een bakje met ongekookte macaroni op tafel, en glitters en lijm en vouwblaadjes. Je deed je best om voor je moeder (of stiefmoeder of oma) de mooist mogelijke ketting te maken. Want die moeder van jouw vriendinnetje die was wel aardig, maar lang niet zo leuk als je eigen moeder. Toch?

Bonzend hart

Met een bonzend hartje klopte je bij je moeder op de deur die zondagochtend. Je vader had je geholpen bij het maken van het ontbijt en samen tilden jullie het dienblad het ‘grote bed’ op. Je moeder pakte het zelf ingepakte cadeautje van het dienblad, maakte het open en gaf je een dikke kus nadat ze de ketting, gemaakt van macaroni en glitters en vouwblaadjes, om haar nek had gedaan. Ze leek de gelukkigste moeder van de hele wereld.

De macaroni ketting, of in diezelfde categorie, een steen met daarop de tekst: ‘je bent een kei’ zijn natuurlijk hartstikke lief en leuk en welkom maar daar kun je op jouw leeftijd niet meer mee aankomen. Toch verdient jouw moeder weer een cadeau dat met zoveel gevoel gegeven wordt als de macaroni ketting van vroeger. Een cadeau dat echt bij haar past en wat door jou met zorg is uitgekozen. Een sieraad is zo’n cadeau waarmee je je moeder echt eens goed in het zonnetje kan zetten. Hieronder 5 ideeën om je op weg te helpen.

1. Zilveren Armband

Wil je niet teveel risico lopen, kies dan voor een zilveren armband. Zilver is klassiek en modern tegelijk en kan met elk outfit gecombineerd worden. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze mooie Vivienne Stone armband. In deze armband zijn drie grote zirkonia kristallen gezet die aan elkaar zijn gekoppeld met lange schakels van zilver. Je kunt deze armband ook in grote verstellen dus passen doet hij eigenlijk altijd.

2. Hanger van opaal

Deze bijzondere hanger is ingelegd met opaal. Door het zilver plated werk eromheen heeft de ketting wel iets weg van een cadeautje. Komt dat even mooi uit! De kleur van de steen is chique en eigentijds en kan op allerlei gelegenheden gedragen worden maar het kan zo maar eens zo zijn dat je moeder deze gewoon nooit meer af wil doen.

3. Parel oorbellen

Moederdag is de dag dat moeders zich even helemaal mogen wentelen in luxe. Dat kan uitstekend met deze prachtige water parel oorbellen. Dit beeldige paar is voorzien van een klein bloemetje van zirkonia boven de parel. Net even wat specialer dus.

4. Broche

Terug van weggeweest; de broche! Wij vonden deze speciale rode broche met erg toffe vormen om aan je moeder te schenken. De ‘vogel aan de rode pruimenboom’ broche is prachtig afgewerkt en op allerlei manieren te dragen. Een bijzonder cadeau voor een bijzondere vrouw.

Dat gevoel van vroeger

Probeer dit jaar je moeder weer hetzelfde gevoel te geven als al die jaren geleden en kies opnieuw voor een sieraad, maar dan professioneel gemaakt. Want je moeder (of stiefmoeder, schoonmoeder of oma) is één van de bijzonderste mensen van de wereld en zij verdient zich te voelen alsof ze net een zelfgemaakt macaroni ketting omgehangen heeft gekregen.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.