opc_loader

Karma double dots oorbellen

Karma double dots oorbellen

Wat zijn double dots oorbellen?

Double dots oorbellen zijn bekend gemaakt bij het grote publiek door de popzangeres Rihanna. Aan de voorkant wordt een kleine knop gedragen en aan de achterkant een grote.

 

Wat is het merk Karma?

Er zijn verschillende merken die double dots oorbellen aanbieden en één van hen is het merk Karma. Maar wat is dit nu eigenlijk voor bedrijf of merk? Karma is een sieraden merk wat hun sieraden maakt van natuurstenen en hoogwaardige kristallen. Bovendien zijn de sieraden zelf gemaakt. Het materiaal wat gebruikt wordt is uitsluitend kwaliteit, oorbellen zijn bijvoorbeeld gemaakt van echt zilver. Naast double dots oorbellen bieden zo ook colliers, armbanden en sieraden speciaal voor kinderen.

Het Karma sieraden merk heeft iets te maken met de betekenis van het woord karma. Dit woord komt uit het Boeddhisme en het hindoeïsme. Het komt op de volgende beschrijving neer : ‘’de leer van oorzaak en gevolg, waarbij je al je acties en reacties weer bij jezelf terugkomen’’

 

Double dots oorbellen van het merk Karma

De double dots oorbellen zijn voorzien van zilver, echt kristal of natuurstenen. Er zijn verschillende double dots oorbellen te verkrijgen. Zo heb je ze in verschillende kleuren en kan het een mooi effect weergeven om ze met elkaar te combineren.

Karma heeft bovendien een heel eigen double dots oorbel op de markt gebracht. Namelijk de double dots oorbel twisted. Deze oorbel heeft geen twee knoppen aan elkaar met een horizontale staaf in het midden, maar hier is gebruik gemaakt van een twist in deze staaf waardoor de oorbellen een erg eigen uitstraling krijgen. De oorbel achter het oor hangt als het ware meer naar onderen. Waardoor het meer opvalt.

De double dots oorbellen van het merk Karma zijn geïnspireerd van de oorbellen van het merk Dior. Naast Rihanna zijn er veel meer bekende personen die de double dots ,of ook wel tribal oorbellen genoemd, dragen. Zo zijn de double dots oorbellen al bij Emma Watson, Lupita Nyongó en Jeniffer Lawrence gespot. Hieruit volgden de bekende fashion bloggers. Zo heeft blogger Vera Camilla al uitgebreid geschreven over double dots oorbellen en haar volgers hebben dit natuurlijk opgepakt en hieruit heeft de trend zich gespreid naar de rest van de vrouwen en het kan dus worden gezien als de huidige trend in de sieraden wereld.

 

Hoe duur zijn double dots oorbellen van Karma?

De double dots oorbellen zijn te koop voor ongeveer 20 euro.               

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.