opc_loader

Heart To Get kettingen en ringen

heart-to-get-sieraden-logo

Wat is Heart To Get?

Heart To Get is een sieraden merk bedacht door twee Nederlandse designers. De twee designers voelden zicht geïnspireerd door de verschillende soorten symbolen op aarde. Daarnaast waren de verschillende culturen ook een inspiratie bron voor de twee designers. Door deze inspiratie zorgden de designers uiteindelijk voor een uniek sieraden merkt genaamd Heart To Get. Dit merk heeft verschillende sieraden die allen positieve betekenis met zich meedragen. Een aantal van deze symbolen zijn, hartjes, kruisjes, voetjes en ankers. Ook zijn er Heart To Get kettingen beschikbaar die een hangertje hebben met daar positieve woorden op. De slogan die HeartTo Get met zich mee draagt is ‘touching jewelry’. 

Voor wie zijn Heart To Get sieraden?

Iedereen die van een positieve boodschap houdt zijn de Heart To Get sieraden perfect. Het zijn naast om het voor jezelf te kopen natuurlijk ook leuke cadeaus om aan vrienden of familie te geven. 

heart-to-get-ketting

Kettingen van Heart To Get

De kettingen van Heart To Get zijn minimalistisch en schreeuwen niet om aandacht. Bovendien zijn ze handgemaakt en zijn ze in verschillende materialen op de markt verkrijgbaar. Zo zijn de te koop in verschillende soorten goud als geel goud en rosé goud. Bovendien zijn ze te koop in 925 sterling zilver. De kettingen zijn verkrijgbaar in veel soorten symbolen en positieve teksten.

Kettingen zijn ook verkrijgbaar met een initialen erop.  Zo kun je alleen je voorletter erop zetten of je gehele naam. Dit wordt ook niet nadrukkelijk weergegeven en het minimalisme is echt de stijl van Heart To Get, mocht je hier niet van houden dan zijn Heart To Get kettingen niet voor jou.

Ringen

De verschillende symbolen zijn niet alleen bij kettingen te verkrijgen, maar ook voor ringen. Zo kun je hartjes en sterren als symbool verkrijgen. Er zijn wel minder soorten beschikbaar bij deze ringen.

Nieuw in 2016?

In 2016 heeft Heart to Get een nieuwe functie ontwikkeld. Zo kun je op hun website nu je eigen sieraad ontwikkelen. Hier maak je eerste de keuze uit het gewenste materiaal, zilver, geel goud of rosé goud en hierna kun je verschillende symbolen toevoegen en maak je op die manier jouw ideale sieraad. Dit kan op de website, maar ze hebben ook een nieuwe app ontwikkeld waar het ook via kan worden gemaakt.

Hoe duur zijn Heart To Get oorbellen en ringen?

Heart To Get kettingen zullen tussen de 30 euro en 80 euro kosten. Het ligt eraan welke soort je kiest, voor de oorbellen liggen de prijzen rond de 20 euro.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.