opc_loader

Gemini armbanden

Gemini armbanden

Gemini biedt Boeddha armbanden die een innerlijke kracht uitstralen en hierdoor meer zen in je leven creëert. De natuurstenen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit en hierdoor wordt iedere armband een bijzonder juweel dat je hopelijk altijd bij je draagt. Het merk Gemini heeft vooral armbanden in haar assortiment en zag een trend in de vraag naar Boeddha kraal armbanden en heeft daar handig op in gespeeld. De kralen van Gemini zijn van echte natuurstenen en mineralen gemaakt en dit is het grootste verschil met de uit kunststof of plastic gemaakte armbanden. Wil je dus een echte Boeddha armband, dan zijn de Gemini armbanden Boedha armbanden van de beste kwaliteit.

 

De collectie van Gemini

Het vakmanschap van Gemini maakt de armbanden net dat stukje mooier en beter in kwaliteit. Hierdoor ben je er zeker van dat iedere Gemini armband uniek is. In principe kunnen de Gemini armbanden door iedereen gedragen worden aangezien ze niet een duidelijke heren of vrouwen kant uitgaan. Toch heeft Gemini wel een aparte heren afdeling en vrouwen afdeling in haar armbanden aangebracht om het op de markt brengen hierdoor te vergemakkelijken. De heren armbanden zijn naast kralen gemaakt van leer en edelstaal en de aparte collectie voor vrouwen bestaat uit wat meer verfijnde armbanden en geraffineerde details. Heren kunnen echter ook dames armbanden dragen en andersom. Het is maar net wat je stijl is en van welke kleuren je houdt. Beid collecties bieden in ieder geval de rust die Gemini met de kralen armbanden wil uitstralen, dus kies je favoriete armband.

 

Gemini armbanden

Gemini sieraden zijn naast vrouwen juist ook voor mannen bedoelt en dit is anders dan andere sieraden. De armbanden van Gemini zijn gemaakt van natuursteen. De uitstraling van de mannen armbanden is dat ze een trendy en stoere look hebben. René van der Gijp van het populaire televisieprogramma Voetbal Inside (voorheen Voetbal International) draagt veel Gemini armbanden. Doordat een bekendheid deze armbanden draagt is het erg populair geworden aangezien meerdere mensen de armbanden zijn gaan dragen door René van der Gijp.

 

Wat zijn Gemini armbanden?

Gemini armbanden zijn armbanden gemaakt uit kralen die hierdoor in zeer veel soorten beschikbaar zijn. Ze zijn gemaakt uit echte natuurstenen en mineralen en hier is bijna oneindig in te variëren waardoor er veel soorten op de markt zijn gebracht en er komen steeds nieuwe soorten bij. De heren armbanden zijn ook van leer of edelstaal gemaakt.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.