opc_loader

Een goed Valentijnscadeau

valentijnsdag

Een goed valentijnscadeau voor hem en haar

Op valentijnsdag geef je geliefden weer wat extra aandacht. Dit kun je doen dooe een valentijnscadeau te geven. Met het geven van een mooi sieraad verwen je je partner.

Een sieraad is namelijk iets heel persoonlijks en dat geeft aan dat je moeite hebt gedaan om iets leuks uit te zoeken.

Een sieraad is een superleuk valentijnscadeau waar je geliefde vaak aan terug zal denken bij iedere keer dat het sieraad gedragen wordt.

In de webshop van IkBenSieraden kun je veel leuke valentijnscadeau's vinden voor elk budget. De verzendkosten zijn altijd inbegrepen, dus de prijs die je ziet is hetgeen wat je betaald.

valentijnsdag

Achtergrond van valentijn

Valentijn wordt niet alleen in Nederland gevierd maar over de hele wereld. Sinds de 18e eeuw bestaat valentijns dag al en sinds dien wordt dat ieder jaar gevierd op 14 februari.

Valentijn is voor jong en oud en niet alleen bedoeld wanneer je een oogje op iemand hebt. Ook als je al vele jaren bij elkaar bent zal je partner het enorm waarderen dat je aan deze dag hebt gedacht en dat je een leuk valentijnscadeau hebt.

 

valentijnscadeauValentijn tips

Zorg dat je het valentijnscadeau leuk hebt ingepakt. Een mooie versiering op je cadeau zoals een rood lintje doet al heel veel. Bij IkBenSieraden kun je ook een cadeauverpakking meebestellen!

Maak er een leuke dag van en probeer je partner in allerlei opzichten lekker te verwennen. Denk aan een ontbijt, een lekkere lunch, romantische muziek.

 

Meest gegeven valentijnscadeau's

De meest gegeven cadeau's zijn:

  1. Luxe chocolade
  2. Een bos bloemen
  3. Een mooi sieraad

 

Wil je valentijnsdag wat uitgebreider vieren dan kun je uiteraard niet met een ding aan komen. Combineer de dag met een lekker ontbijtje of een leuk uitstapje zoals uit eten.

 

Meeste verkochte valentijnscadeau’s

De meest verkochte valentijnscadeau’s die IkBenSieraden verkoopt zijn:

Armbanden, Kettingen, Oorbellen, Ringen en Flash tattoos. In onze sieraden webshop heb je ruime keuze dus er zit altijd wel iets tussen.

 

valentijns-hartjesFoute cadeau's

Je kunt ook een cadeau geven welke vaak minder wordt gewaardeerd. Denk bijvoorbeeld aan huishoudelijke artikelen. Je partner wil graag in het zonnetje gezet worden en dat doe je met een persoonlijk cadeau.

 

Valentijnscadeau bestellen

Bestel op tijd je sieraden. Wanneer het bijna Valentijnsdag is heeft de post het een stuk drukker. Daarom kan er soms wel eens een kleine vertraging ontstaan. Mocht je partner het valentijnscadeau toch niet leuk vinden dan heb je bij ons 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.