opc_loader

Buddha to buddha

buddha-to-buddha-armbanden

Buddha to Buddha is een Nederlands merk en de sieraden worden ambachtelijk gemaakt  in Bali en Indonesië. 925 sterling zilver wordt voor elk sieraad gebruikt, maar zo nu en dan worden er andere materialen gebruikt. Dit dan wel vaak in combinatie met zilver, maar ook zijn er sieraden die volledig van ander materiaal gemaakt worden. De Buddha to Buddha leren armbanden zijn bijvoorbeeld gemaakt uit leer en de Buddha to Buddha palm wood armband uit zilver plus palm wood.

De sieraden zijn vernoemd naar namen van medewerkers van Buddha to Buddha.

Dat de armbanden ambachtelijk worden gemaakt is nu duidelijk. Voor het merk Buddha to Buddha is dit een erg belangrijk onderdeel van het bedrijf. Zo wordt er met de beste vakmensen gewerkt die zich iedere werkdag weer inzetten om mooie sieraden te maken. Het daadwerkelijke werk vindt in Bali en Indonesië plaatst, maar het begint allemaal in Amsterdam. Daar worden de schetsen gemaakt uit het creatieve proces. Wanneer het ontwerp af is worden de schetsen naar Bali en Indonesië gestuurd. Er worden dan nog geen sieraden in massa productie geproduceerd,  maar eerst worden er test sieraden gemaakt om er zeker van te zijn dat de sieraden goed zijn. Als zijn aangekomen in Amsterdam en voldoen aan de ontwerpen dan wordt de massa productie gestart.

In ieder sieraad dat je van Buddha to Buddha draag zit dus enorm veel passie en plezier.

 

Buddha to Buddha armbandenarmband-van-Buddha-to-Buddha

De armbanden zijn het populairst sieraad van Buddha to Buddha. De armband wordt gemaakt uit materialen als leer en zilver, geen enkele armband lijkt op elkaar aangezien ze allemaal anders zijn en een eigen ontwerp fase hebben doorlopen. De namen van de medewerkers staan dus in de armband en hiervan zijn Ben, Nathalie en Batul de meest gekozen namen. Om je set compleet te maken zijn er ook Buddha to Buddha ringen en kettingen.

De armbanden die Buddha en Buddha heeft zijn er in verschillende soorten. Zo heb je dunne armbanden en dikke armbanden veelal gemaakt uit zilver en een aantal uit leer. Naast deze basis opties zijn er ook een aantal met stenen als turquoise. Ze zijn er voor zowel vrouwen als mannen.

 

Hoe duur is een Buddha to Buddha armband?

Aangezien de Buddha to Buddha armbanden uit zilver gewonnen worden en ambachtelijk zijn gemaakt zullen de armbanden niet tot de goedkopere armbanden horen. Zo beginnen de armbanden veelal bij 250 euro en kan de prijs zelfs stijgen tot 1000 euro. Hierbij ligt het eraan hoeveel zilver er in de armband verwerkt is.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.