opc_loader

Top 3 online bestedingen van Nederlanders

Top-3-online-bestedingen-van-Nederlanders

Online shoppen wordt steeds populairder onder Nederlanders. Maar liefst 60% van alle mensen heeft wel eens een online aankoop gedaan. Dit gebeurt veelal op bekende webshops waarbij het heel gemakkelijk is om een product online aan te schaffen. Alleen wat zijn nu de top 3 online bestedingen die Nederlanders doen? Hier volgt een lijstje.

1.Kleding

Nederlanders zijn dol op het online shoppen van kleding. Deze productgroep staat ook verreweg op de eerste positie als het gaat om online bestedingen. Het grote voordeel is dat je binnen een mum van tijd een artikel kan aanschaffen en afrekenen. Je hoeft nooit meer in een lange wachtrij te staan of in pashokjes moeilijk te gaan zitten doen. Als je weet wat je wilt hebben, dan is het shoppen van online kleding echt een hele vooruitgang. Wanneer je nog zoekende bent naar de juiste kleding is het wellicht verstandiger om eerst naar de winkel toe te gaan. Dan heb je zelf een inzicht met wat er beschikbaar is en of ze de juiste maat hebben. Online heb je deze informatie niet, dus dan is het beter om alleen kleding te bestellen als je weet wat je wilt hebben.

2.Sieraden

Op de tweede plek komen de sieraden. Hoewel er nog veel Nederlanders naar de juwelier gaan, wordt op internet vaak wel veel research gedaan. Vooral als je een sieraad voor iemand anders wilt gaan betalen is het soms vooraf verstandig om alvast op het web te gaan kijken naar mogelijkheden. Toch worden er ook steeds meer sieraden online betaald. Net als bij kleding geldt hier ook dat als je weet wat je zoekt, dat je daar dan niet speciaal naar de juwelier voor hoeft te gaan. Dus als je al een specifiek merk weet, bijvoorbeeld sieraden van Melano, dan is het veel praktischer om dit online aan te schaffen. Indien je hier nog niet over uit bent, kun je het beste naar de winkel toegaan om je te laten informeren.

3.Gadgets

Gadgets worden ook steeds populairder onder Nederlanders. Een kwart van de bevolking heeft weleens een online aankoop gedaan in de vorm van gadgets. Voornamelijk voor smartphones en tablets worden er steeds meer gezocht naar leuke accessoires. Op het internet barst het ook van de reviews en productvideo’s waar consumenten informatie kunnen inwinnen over een bepaalde gadget. Het is dus niet zo vreemd dat dit de top 3 compleet maakt.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.