opc_loader

Sieraden webshop Ikbensieraden

Sieraden webshop Ikbensieraden

Meer over Ik Ben Sieraden

IkBenSieraden.nl is in oktober 2014 ontstaan vanwege de passie voor trendy sieraden. Vanwege het feit dat er zo ontzettend veel sieradenwinkels zijn welke ook nog eens veel te duur zijn, hebben wij besloten om klanten te voorzien van sieraden voor een betere prijs zonder daarvoor in te hoeven leveren op de kwaliteit. De sieraden die IkBenSieraden aanbiedt in haar webshop zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen van jong tot oud.

IkBenSieraden, jouw fashion signature

IkBenSieraden is een fashion sieraden service welke jou van top tot teen kan versieren. Mede Hierdoor kun je een nog completere outfit krijgen en zal je de omgeving verbaasd laten opkijken van jouw bijzondere eigen stijl. Wij roepen niet dat we de beste of goedkoopste producten aanbieden maar we focussen ons voor jou op de beste prijs/kwaliteitsverhouding.
 

De kwaliteit van onze sieraden

Al de gebruikte materialen zijn vriendelijk voor het milieu en ze zijn vrij van schadelijke stoffen waaronder nikkel of lood. Producten waaronder leer, veren of vacht zijn diervriendelijk verkregen. In het geval van leer hebben de dieren een goed en vrij leven gehad. In geval van veren of vacht is dit afkomstig van dieren die dit zelf verloren hebben en daardoor niet geleden hebben. Wij vinden dit zeer belangrijk en willen dit ook uitdragen naar buiten toe.
 

Kwaliteitscontrole

Alles sieraden die verkocht worden in de webshop van IkBenSieraden worden stuk voor stuk gecontroleerd op kwaliteit. Op die manier ontvang je altijd een product dat gegarandeerd 100% in orde is en ook hetgeen is wat je hebt besteld.
 

Duidelijkheid

In onze sieraden webshop geven wij duidelijk aan of het gaat om zilver (925), verzilverd (dun laagje zilver), gold plated (dun laagje goud), enzovoorts. De prijs is gebaseerd op de gebruikte materialen en kwaliteit. In het geval van verzilverd ben je in verhouding minder geld kwijt dan zilver (925) met een zilvergehalte van 92,5%. Doordat we eerlijk en duidelijk zijn in onze productinformatie, betaal je dus voor de kwaliteit die je krijgt.
 

De presentatie van onze producten in de webshop

In een normale winkel kunt je producten bekijken en vasthouden. Sieraden in een webshop kopen werkt anders en hier zijn we ons goed van bewust. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de producten te voorzien van duidelijke foto’s om een zo goed mogelijk beeld te scheppen van het artikel waardoor je het gevoel hebt dat het product een stuk tastbaarder is geworden.

Omdat wij op de foto´s de artikelen er zo goed, natuurlijk en echt mogelijk proberen er uit te laten zien kun je een hele goede indruk kunt krijgen van het door jou gekozen sieraad. Toch kan het in de werkelijkheid wel eens voorkomen dat kleuren minimaal afwijken omdat niet elke computermonitor of beeldscherm de kleuren op dezelfde manier kan weergeven. Veel van onze sieraden worden in beeld gebracht op/om/aan echte handen of andere lichaamsdelen waardoor je nog een beter beeld krijgt hoe het sieraad bij jou over kan komen. Ook proberen wij bepaalde sieraden op de foto te combineren met modieuze kleding zodat je kunt zien wat eventueel ook een goede match zou kunnen zijn.
 

Gebruiksvriendelijke sieraden webshop

Onze webshop is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van sieraden en is ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Hierdoor kun je snel de juiste productcategorie vinden en bespaar je daarmee een hoop kostbare tijd.
 

Diverse lijnen

We hebben een klassieke lijn sieraden waarbij je bijvoorbeeld aan eenvoudige parel oorbellen moet denken, aan een zilveren (925) slangen armband of aan een gedraaide nek ketting.
 

Top bloggers

IkBenSieraden heeft een samenwerking met een aantal top fashion bloggers welke regelmatig bloggen over een van onze sieraden en nieuwe sieraden trends die wij weer volgen. Onderwerpen zijn double dots oorbellen, statement kettingen, Ibiza armbanden (Bohemiam), flash tattoos en ga zo maar door. De zojuist genoemde sieraden zullen straks ook klassiekers worden.
 

Verpakken van producten

Wil je iemand verrassen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen niet alleen mooie geschenken maar kunnen ze ook voorzien van een leuke verpakking. Zo hebben wij diverse soorten zakjes, gift boxes, wenskaarten en andere producten om het cadeau nog completer te maken.

Uiteraard willen we dat de bestelde artikelen veilig bij je aankomen dus besteden wij veel zorg aan het verpakken. Ook als het om de verpakking gaat proberen wij hier milieubewust mee om te gaan en kiezen zo min mogelijk voor plastic materialen.

Onze verzendservice is gratis en gebruik hiervoor vaak een enveloppe met luchtkussentjes. Wil je liever dat wij je sieraden in een pakket versturen dan kan dat uiteraard. Voor 5,95 ontvang je een doos met je bestelde producten daarin. Uiteraard hoort er een track&trace bij de pakketzending zodat je makkelijk en eenvoudig je pakket kunt traceren.
 

Retourneren

Uiteraard kun je de sieraden ook retourneren wanneer je niet tevreden bent. Wij geven je 14 dagen de tijd. Wil je artikelen retourneren?
 

Betalen

In onze sieraden webshop kun je op verschillende manieren betalen. Je kunt kiezen voor iDeal en op die manier eenvoudig via je eigen bank betalen. Wij bieden ook de mogelijkheid om met AfterPay te betalen. Op die manier kun je de sieraden eerst ontvangen en achteraf betalen. Als je wilt kun je gebruik maken van een acceptgiro. Bij AfterPay heb je de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen. 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.