opc_loader

Nieuwjaarscadeau's

Nieuwjaarscadeau

Het is alweer bijna 2017! 2016 is weer voorbij gevlogen. Ben jij een beetje lief geweest voor je geliefden en de mensen om je heen? Het oude jaar wordt afgesloten met een knallend nieuwjaarsfeest die iedereen weer op een andere manier viert. De een doet het met vuurwerk, de ander met een gezellig feestje. Veel mensen geven dan ook een kleinigheidje aan hun geliefden, vrienden of familie. Dit om hun dankbaarheid en/of liefde te tonen. Een cadeautje kan vanalles zijn, ook een mooie ring, een set oorbellen of een prachtig horloge. Sieraden hoeven niet duur te zijn want Ik Ben Sieraden heeft een enorm aanbod aan mooie en goede kwaliteit sieraden voor een lage prijs. Ook de verzendkosten zijn inbegrepen in de prijs dus de prijs die je ziet is de prijs die je ervoor betaalt!

 

Wat geven mensen met nieuwjaar

Een nieuwjaar kado bedenken voor de heren is soms lastiger dan voor de dames. Ik Ben Sieraden helpt je hierin een klein beetje. Mannen van tegenwoordig ruiken graag lekker en zien er graag goed uit. Van een goede parfum, douchegel en sieraden worden ze vaak wel blij. Parfum of douchegel verkopen wij niet maar wel sieraden! Voor de mannen hebben wij een apart rubriek waar je onder andere kettingen, armbanden, ringen, horloges, oorbellen, ketting hangers en broches terugvindt. Voor de dames hebben wij een nog groter assortiment. Denk daarbij aan haar sieraden, flash tattoos, panties, sieraden sets, grote oorbellen, bh-clips en dergelijke. Naast een mooi sieraad kun je de dames ook verblijden met chocolade, bloemen, parfum en een kaart met een mooie boodschap.

 

Flash tattoos

Wat in 2016 erg in is zijn Flash tattoos. Een zeer leuk cadeau met nieuwjaar! De Flash tattoos zijn tattoo stickers die je zelf kunt opplakken en als een versiering kunt gebruiken voor je lichaam. Ze blijven er goed zitten op de huid. Flash tattoos heb je werkelijk in allerlei designs en prints. Meestal zijn ze in het goud en zilver. De Flash tattoos hebben wij in 3 categorieën gedeelt waaronder klein, middel en groot. Kleine tattoos plak je bijvoorbeeld op je hand. Een middelgrote tattoo plak je als voorbeeld op je bovenarm. De grote tattoos bestaan uit meerdere waarmee je het hele lichaam kunt versieren.

 

Sieraden kopen

Bij ons kun je heel goedkoop sieraden kopen. Wij hebben de laagste prijs en bovendien zijn de verzendkosten al in onze prijzen verwerkt! Bij ons kun je ook kiezen om je bestelling na levering pas te betalen! Bestel met de feestdagen wel op tijd omdat de post het erg druk heeft.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.