opc_loader

Najaarstrend, mode herfst winter

Najaarstrend, mode herfst winter

Najaarstrend, mode herfst winter

De herfst is weer aangebroken. Luchtige slippers gaan de kast weer in en maken plaats voor dichte pumps, stoere boots of hippe sneakers. De zomer jurkjes en rokjes van katoen worden weer verwisseld voor de wat warmere stoffen en daarbij horen natuurlijk ook andere sieraden. Wil je jouw outfit van vorig jaar nog een keer kunnen dragen? Dat kan, want de nieuwe trend sieraden van dit najaar geven jouw outfit van het vorige seizoen een totaal andere “nieuwe” uitstraling! Je kunt door te kiezen voor nieuwe sieraden, met je kleding van het vorig seizoen gewoon dit najaar weer opnieuw schitteren. Sieraden kunnen zoveel voor je doen. Ze zorgen ervoor dat jij uitstraalt wat jij uit wilt stralen. Maak hiermee gewoon een statement en laat zien wat jij wilt laten zien! Wil je zakelijk, casual of juist iets totaal anders? Kijk en kies want ook dit najaar bieden wij weer een zeer ruime en prachtige najaarscollectie aan.

 

De trends van het najaar 2015najaars-trends-2015

Dit najaar zien we veel verschillende kleuren waaronder prachtige pastelkleuren daarnaast zijn ook de felle kleuren weer verkrijgbaar. De pastelkleuren van nu worden gemixed met wat donkere kleuren zoals blauw en groen. Als felle kleur zien we bijvoorbeeld rood en fuchsia terug in het modebeeld voor het najaar. Wat bijzonder opvalt zijn de grote cirkels, heerlijk helemaal over the top, je ziet ze terug in hangers voor aan je ketting maar ook als oorbellen. Om het helemaal trendy te maken hang je deze aan dunne gouden bandjes.

 

Nieuwe kleuren najaar

  • Sangria rood: licht bordeaux rood
  • Royal Blue: koningsblauw
  • Radiant Orchid: orchidee paars
  • Aurora Red: ochtendrood, helder lichte kleur rood
  • Misted Yellow: mistig geel, licht mosterd geel
  • Mauve Mist: zachte kleur tussen roze en paars
  • Aluminium grijs: mooie basiskleur
  • Cypress: cypress groen
  • Bright Cobalt: lichte heldere cobalt


Samengevat, de sieraden trend van dit najaar 2015 is opnieuw bijzonder mooi. Er zijn vele vormen en stijlen verkrijgbaar onder andere in het zilver en goud. Er is werkelijk voor iedereen en voor iedere gelegenheid keus. Of je nu kiest voor sieraden met leer, stukjes bont of met leuke gekleurde stenen alles is mogelijk!

sieraden-ikben-collectie

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.