opc_loader

Josh – armbanden

josh-armbanden

Josh is een merk voor stoere heren armbanden en mooie vrouwen armbanden. Het merk ik afkomstig ui Nederland en de armbanden zijn handgemaakt. Ze garanderen uitermate goede kwaliteit. De heren armbanden staan er bekend om dat ze tijdloos zijn. Bij de dames armbanden wordt er enkel van swarovski diamanten gebruik gemaakt. Bovendien zijn de armbanden nikkelvrij en hebben daardoor geen allergische reacties. Daarnaast zijn ze verzilverd.

Het sieraden merk Josh is op een bijzondere manier ontstaan. De eigenaar Marcel zag een oude bekende met een mooie armband en Marcel besloot om armbanden te gaan produceren en verkopen. Na een tijdje had deze oude bekende geen zin meer in het verkopen van armbanden en op dat punt nam Marcel het bedrijf over. Na veel werken is er uiteindelijk het merk Josh dat op de dag vandaag bekend is bij veel Nederlanders. Het merk i s zelfs zo erg gestabiliseerd dat Marcel er over denkt om het in het buitend op de zetten.

De productie van de armbanden gebeurt nog altijd in Nederland om een goede kwaliteit te behouden en om niet deel uit te maken van de slechte werkomstandigheden in bijvoorbeeld China, mocht je daar armbanden produceren. Dit is een belangrijk deel van de filosofie die Marcel met zijn merk Josh nastreeft.

 

Josh armbandenjosh-sieraden

Armbanden zijn het product waar het assortiment voornamelijk uit bestaat. Je kunt het dus zien als een specialiteit en dit is bij Josh zeker waar. De armbanden zijn perfect voor de echte fashion en mode liefhebber. Er bestaat bovendien een goede prijs kwaliteit verhouding. Ambacht is een feit bij Josh, de armbanden worden nog met de hand gemaakt en dit zal altijd zo blijven, ze worden gemaakt van echt leer. Je kunt de armbanden over 60 jaar nog dragen aangezien ze een tijdloos design hebben. Naast leer wordt er bij de dames armbanden gebruik gemaakt van zirkonia diamanten om net dat ene extra flair mee te geven. Er is een groot assortiment waardoor er altijd een armband voor je tussen zit. De armbanden zijn niet alleen om voor uzelf te kopen, maar natuurlijk ook ideaal als een cadeau.

 

Heren

Voor heren zijn armbanden tegenwoordig ook een fashion trend. Josh speelt hier goed op in door stoere en design volle heren armbanden te maken. De heren armbanden zijn veelal langer en breder dan de dames soort.

 

Dames

Voor de dames zijn er natuurlijk ook armbanden van Josh. Deze zijn duidelijk te onderscheiden, zo heb je armbanden van leer die versiert zijn met glitters. Dit geeft de armbanden meer een vrouwelijke uitstraling.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.