opc_loader

Wensenlijst

Alles uit voorraad leverbaar
Veilig betalen achteraf optie
Gratis verzending optie
14 dagen bedenktijd
Sieraden aanbieding
Filters
€ 12
€ 19
Voorraad

  Gouden slavenarmband goedkoop online kopen

  Het klinkt misschien onwaarschijnlijk maar ikbensieraden.nl heeft echt goedkope gouden slavenarmbanden in haar assortiment. Een gouden slavenarmband goedkoop online kopen is dus inderdaad mogelijk. De slavenarmbanden die wij verkopen zijn gold plated wat wil zeggen dat ze verguld zijn. Het voordeel van vergulde sieraden is dat de basis van het sieraad van metaal is gemaakt wat deze sterker maakt. Over de basis wordt vervolgens een een laagje goud gegoten. Een slavenarmband van goud hoeft daardoor geen lang termijn project te worden, je kunt ze bij ons goedkoop, snel en eenvoudig een slavenarmband kopen.

  Sieraad 1 tot 15 (van de 15 sieraden). Resultaat:1
  Sieraad 1 tot 15 (van de 15 sieraden). Resultaat:1

  Slavenarmbanden van zilver

  Zilver is net als goud tijdloos te noemen. Slavenarmbanden van zilver zijn ieder jaar weer erg in trek en worden dan ook veel verkocht. Een dames slavenarmband is ideaal om mee te combineren met andere armbanden. Deze hoeven dan niet gelijk te zijn, je kunt gerust een armband van zilver met een van goud combineren. Alles is mogelijk.

   

  Sterren gespot met een slavenarmband

  Ook sterren worden gespot met een slavenarmband om. Zo was onlangs de bekende filmster Angela Jolie nog in een film te zien met een prachtige slavenarmband om. En de zangeres Ariana Grande stond ook weer prachtig op de foto met een zeer exclusief slavenarmbandje. Gelukkig is dit sieraad niet enkel voor de rijke en beroemde onder ons gegund. Want in onze online webshop kun je namelijk hele leuke goedkope sieraden kopen.

   

  Goud of zilver

  Of je nu kiest voor goud of zilver, een slavenarmband op zich is al een statement. Door een slavenarmbandje te dragen ben je in ieder geval verzekerd van een hippe maar zeker ook luxe uitstraling. Goud was vroeger vooral voor de wat oudere dames maar dat is gelukkig al lang niet meer het geval. Tegenwoordig kijken we vooral naar wat we leuk vinden, naar sieraden die onze outfits compleet kunnen maken. Die net dat extra’s geven waardoor we ons nog zelfverzekerde voelen.

   

  Historie

  Vroeger werden er bij slaven (arm)banden omgedaan ter voorkoming dat ze zouden ontsnappen. Je begrijpt dus wel dat dit niks te maken had met de huidige slavenarmband. Waarschijnlijk is de armband in de tijd van de Romeinen pas tot de sieraden gaan behoren. In die tijd werden er namelijk versieringen aangebracht en werd er onderscheid gemaakt tussen verschillende vormen van sieraden.