opc_loader

Wensenlijst

Alles uit voorraad leverbaar
Veilig betalen achteraf optie
Gratis verzending optie
14 dagen bedenktijd
Filters
€ 16
€ 18
Voorraad

  Opaal armband online kopen

  Bent u op zoek naar een fraai armband? Bekijk dan zeker eens onze opaal armbanden. Deze zijn van uitstekende kwaliteit en u zult hiermee zeker indruk maken. Het kopen van een armband is zeer aantrekkelijk, mede vanwege de lage prijs die wij hanteren voor onze producten. Het brede aanbod van de trendy armbandjes geeft u mogelijkheden om bijvoorbeeld een cadeau te kopen voor uw partner, kind, moeder of een persoon die veel voor u betekent. U kunt natuurlijk ook kiezen om een sieraad voor uzelf aan te schaffen. Het dragen van een armband kan een manier zijn om zelfexpressie te tonen. Dit betekent dat u een sieraad draagt dat kenmerkend is voor u als persoon. Het kan ook zijn dat er een bepaalde boodschap vastzit aan de armband waarvoor u heeft gekozen. In deze verdere tekst kunt u lezen welke soorten armbanden wij bieden. Op deze pagina kunt u kiezen voor diverse opaal armbanden.

  Sieraad 1 tot 3 (van de 3 sieraden). Resultaat:1
  Sieraad 1 tot 3 (van de 3 sieraden). Resultaat:1

  Opaal armbandjes van goud

  Er zijn drie verschillende sieraden die wij u kunnen aanbevelen, indien u op zoek bent naar een armband die u ten alle tijden kunt dragen. Deze armbanden bestaan uit de: 18 karaat ‘gold plated’ klaver opaal armband, de angel wings armband of de Parel Munten Armband. Hiernaast bieden wij armbandjes aan die gebonden zijn aan tijd. Hierover zal meer verteld worden in de volgende alinea’s. Echter, de gouden armbanden die wij verkopen beschikken over een prachtige glans, waarmee u zeker opvalt. U kunt echter kiezen uit een bedel onderbreking of een vaste armband. Het verschil is dat u bij een gouden bedelarmband een hart, munt of bloem bedel kunt aanschaffen. Bij een vaste armband heeft u deze keuze niet, gezien het feit dat de armband niet gemaakt is om een bedel toe te voegen.

   

  Armbandjes van zilver

  Wij bieden diverse stijlen aan in de categorie zilver, waaronder de Vintage Zip Ritssluiting Armband en de Handboeien Armband. Een zilveren armband is makkelijk te gebruiken gedurende een volle werkweek. De reden hiervan is dat het licht materiaal is en daardoor gemakkelijk over uw pols glijdt. Het straalt een bepaalde elegantie uit, wat passend kan zijn tijdens de uitoefening van uw werk.
   

  Ibiza stijl

  Naast opaal armbanden hebben we nog veel meer andere armbanden. Wat te denken van de armbanden in de Ibiza stijl. Wanneer u al reeds opaal armbanden heeft gekocht zijn deze armbanden ook zeker aan te bevelen. Op dit moment zijn de Ibiza armbandjes namelijk buitengewoon populair. U ziet deze armbanden steeds meer verschijnen. Deze zijn te herkennen aan de verschillende, felle kleuren. Dit maakt dat de stijl van het eiland terugkomt in de armbandjes. Het materiaal van deze sieraden kan bestaan uit stenen, schelpen, kralen, een koord dat gevlochten is of een band met een print van een luipaard erop. Een voordeel van deze armbanden is, dat er veel combinaties mogelijk zijn. Hierdoor heeft u al snel een unieke armband, omdat het aanbod breed is. Verder kunt u ervoor kiezen om meerdere Ibiza armbandjes tegelijkertijd te dragen, omdat ze prima bij elkaar passen en het ook hip is om de armbanden op deze manier te dragen. Over het materiaal kunnen wij u verder vertellen dat de sluiting van de armbanden verstelbaar zijn.
   

  Een leren armband 

  Naast de opaal armband en de Ibiza armband verkopen we ook leren armbanden. Een armband van leer is in verschillende maten verkrijgbaar. Er zijn veel kleurvariaties voor een leren armband. De modekleuren hierbij zijn meestal bruin en zwart, maar op dit moment zijn er ook veel andere kleuren die u zou kunnen kiezen. Er kunnen combinaties gemaakt worden met een leren armband, doordat u kunt afwisselen met attributen. Denk bijvoorbeeld aan een bedel, een steen of een touw. Hierdoor is een leren armband oneindig in de mode. Voor de aanschaf van een leren armband willen mensen vaak weten of het materiaal echt of nep leer bevat. Het verschil is dat nep leer goedkoop is en gemaakt is van synthetische stoffen in de fabriek. Hierdoor is de prijs laag, omdat het een makkelijker proces is. Daarentegen kost het maken van echt leer veel meer tijd, omdat het gemaakt is van dierenhuiden. Dit zorgt ervoor dat de prijs aanzienlijk duurder is.